Ker je bilo v Sloveniji ta teden napovedano slabo vreme sva z ženo na hitro spakirala in skočila na Zakintos. In seveda sva naredila tudi kak krog po žurerskih predelih. Veliko je rusov, največ pa angležev. In letos je očitno tu moderno za ženske, da imajo na sebi zelo kratke jeans hlače. To je lahko odlično za videti ampak... 90% angležinj ima vsaj 20kg preveč za kaj takšnega. In številka 20 je zeloooo mila. Pa mi niso najbolj pri srcu anoreksična dekleta, ampak tole je pa preveč. In vse samozavestne da glava peče. Tudi "hostese", ki vabijo v lokale so v vsaj v 50% zavaljene p.... Ne vem a to je kak nov standart, ki ga jaz ne poznam? Ali pač ne smejo izstopati iz povprečja? Nočem biti žaljiv, vendar nekje so meje dobrega okusa. Zdaj en teden ne bom mogel, ker bom imel pred očmi te prizore. Je pa to dobra kontacepcija.
Je.bemtiš kam gre ta svet. Žena je stara še 1x toliko kot te najstnice in upam 100% trditi da izgleda bolje kot 95% vseh najstnic tukaj dol.
Najbolj se mi pa smilijo nabildani in opicanjeni tipi, ki praktično nimajo izbire.
Je.bemtiš kam gre ta svet. Žena je stara še 1x toliko kot te najstnice in upam 100% trditi da izgleda bolje kot 95% vseh najstnic tukaj dol.
Najbolj se mi pa smilijo nabildani in opicanjeni tipi, ki praktično nimajo izbire.