Angleščina na poklicni maturi

pisatelj

Pripravnik
14. nov 2007
172
0
16
Ker sem bil bolan sem zamudil vse priprave za angleščino na poklicni maturi, tko da zdej sploh nevem kako zadeva zgleda. Dobil sm sicer neko skripto z enimi vajami, kjer je miljon stavkov kjer mors vstavljat besede v pravilnem casu pol je neko pismo za napisat, kej druzga pa ne.

Naceloma mi anglescina ne dela problemov, ampak bi vseeno rad vsaj priblizno vedel kako zadeva izgleda. Pojma nimam kako izgleda ustni del
confused-1.gif
kaj/o čem se tam sploh počne/razpravlja?

Če ma kdo info iz prve roke, se priporočam.

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Ustni del ti je splosno pogovrni del, pri nas je bilo tako da smo vlekli listke na listkih si dobil slikco ki si jo moral opisat, pa se 2 uprasanja malce strokovnejsa, odvisno od smeri ki jo delas
smile-1.gif

Vsaj tko je blo 3 leta nazaj, kolikor se spomnem
smile-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Js sm delala pokl.maturo 2 leti nazaj, ekonomski tehnik.

Na pisnem delu niti ni blo tok velik za čase vstavljat, bolj je bil poudarek na razumevanju besedila! Pismo je bilo tudi, poslovno.
Na ustnem si pa vlekel listek (lahko si ga zamenjal) in potem si imel kot nek intervju s profesorco, js sm mogla govort o tem kakšno musko poslušam, kakšna zvrst mi je všeč, katera skupina, blabla...
Potem pa še en sklop ustnega; kao razgovor v službi med dvema, od tega je bil eden kao nov (js) in eden, ki je tam že zaposlen. Mogla sm potem uporabljat predvsem fraze; May I use your phone, ipd...

Men se ni zdel težko, nardila sm s 4.

pisatelj

Pripravnik
14. nov 2007
172
0
16
Super hvala vsem za info. Kolikor sm na brzino preletel tele izpitne pole res niso kej hudga.