Android 2.3.3 - težave z VPN povezavo

Marezi

Pripravnik
2. jun 2009
296
0
16
Pozdravljeni!

Preko Samsung Galaxy S2 skušam vzpostaviti VPN preko PPTP protokola na Windows 2003 Server.
Omenjena povezava mi je delovala preko prenosnika in windows mobile telefona. Preko Androida pa mi napiše enostavno, da se ne more povezati in da morda firewall blokira povezavo - to seveda ne drži.

Kakšne imate izkušnje? Kot rečeno ostale naprave delujejo.

Hvala za pomoč!

vdsl

Zelenc'
10. maj 2011
14
0
1
Moral bos updejtat rom, ker kot jaz vem ta verzija ki jo imas podpira VPN preko PPTP le z wifi, ne pa z 3g. Updejtan rom to resi.

Marezi

Pripravnik
2. jun 2009
296
0
16
vdsl: prav imaš....sem poskusil preko WL in je šlo brez težav. Z GPRS pa ne dela. Samo koker vem imam zadnjo verzijo. Ali so morda mislil kakšen neuraden rom ?

vdsl

Zelenc'
10. maj 2011
14
0
1
Uraden, ampak ga verjetno se ni pri nas (nasi operaterji vedno zaostajajo pri tem) Ampak kot vem se vseeno lahko flashah novi rom, in ti bo se vseno garancija veljala, ker je uraden rom ceprav ga se ni pri nas.

Nazadnje urejeno:

Marezi

Pripravnik
2. jun 2009
296
0
16
Sem še začetnik pri Androidu. Ne vem če imaš tudi ti Samsung.... Kje preverim če je že nov rom na voljo? Hvala!

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Poglej na slo-android.si v temo o Galaxy SII, bos nasel navodila za flash na najnovejsi 2.3.4 iz samfirmware.com, je pa konec julija napovedan 2.3.4 izid preko KIES-a