Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Zato ker majo manjše kurce pa jim je [censored] preveš široka. tko pa saj kej čutju. Pa analen seks mora bit dobr če sede večino ženskam in vsem pedrom....če pa ti nimaš pojma o spolnosti pol si pa pač prikrajšan
odvisno od punce do punce... ene majo prou rade da se kdo poigra s ritko... ene imajo strah... aja pa treba je vedeti da je na anusu ogromno živčnih končičev in je zato zeloooo občutljivo območje to
Ne smrdi vedno, ne vem, nekatere ženske jedo, kot ptiči. Se strinjam z alkotom, če ji vtaknete prst ji prej pride in bolj, vsaj tko pravjo. Običajno ne prakticiram hebanja v rit, ker mi ne deluje higienično, je pa tesno.
probal enkrat samkrat, pa ni bilo nič posebnega, vsaj meni ne. raje tja, kamor je namenjeno, ker sta ponavadi oba bolj sproščena in je zato seks se mi zdi da boljši. če pa dama pusti, pa ponavadi kak prstek res kam zaide, do sedaj sem dobil samo pozitiven feedback nazaj na to "prstkanje".
včasih sede da katero na trdo pofookaš v rit, da začuti trdoto življenja!
hja, je pa res, da se to večkrat pojavi, ko nekateri pravi moški izkazujejo svojo premoč...
nekaterim to paše, jebiga... ja, tudi ženskam...
p.s.:
ja, obstajajo tudi višji nivoji kot je misijonar'c
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.