Amy Winehouse

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Gledam včasih novice, pa dostikrat vidim to babo. Sicer njene muzike ne poznam dobro, vem za par njenih komadov.. sicer meni so ultra bedni, a to ni tukaj stvar debate, saj ima vsak svoj glasbeni okus. V glavnem zmeraj ko vidim to kravo, me prime, da bi na hiter način izpraznil svoj želodec..

teeth-amy-winehouse-400a071807.jpg

Da ne rečem, da se obnaša kot podivjan orangutan, pa še nahorsanka je.. že če pogledamo nekaj prvih novic o njej na 24ur, vidimo, kolko je ura:

- 26.4.2008 | FOTO: Pretepaška Amy
- 23.4.2008 | Gola Amy v zaporu
- 21.4.2008 | FOTO: Grimase Amy Winehouse
- 28.2.2008 | Amy postaja zombi
- 25.1.2008 | Amy na zdravljenju

Resnično ne razumem, kako je lahko tak nesocializiran kojot tako popularen.. kakšno je pa vaše mnenje o njej?

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Podivjana baba, ki še ni našla podivjanca, da bi jo ukrotu. Ampak, to je samo vprašanje časa. Vsak najde, kar išče.

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Ne žali moje ljubice. Amy je žal postala odvisnica, kar jo je spremenilo v strašilo. Njen predragi mož žal ni pri tem nič pomagal, ampak le živel na njen račun. Punca je drugače ultra talentirana ter tudi luštna. Vsi pa vemo, kaj droga dela iz človeka. Zato v prihodnje preveri svoje informacije.
amy+winehouse_855_18333402_0_0_7000225_300.jpg

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
Citat:
Uporabnik matix pravi:
Resnično ne razumem, kako je lahko tak nesocializiran kojot tako popularen.. kakšno je pa vaše mnenje o njej?

manj jo vidim rajsi jo imam.
se enkrat: ne prenesem je. sploh ker jo mediji pomiljujejo zaradi raznoraznih drog.. who gives a f*ck?? kaj pa miljon ostalih?!

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Zato v prihodnje preveri svoje informacije.

lol

Kaj naj pa preverim, če je vse, kar sem napisal, splošno znano ?? Kdo je kriv, da je zafiksanka? Ona sama.. in njena "talentiranost" pri tem prav nič ne pomaga. Ona in njej podobni so v breme družbi in to je dejstvo
grims-1.gif

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
No sej, vsak ma svoje mnenje. Tebi je pač krava, meni pa ni, v izhodiščnem postu pa si vprašal za mnenje.

Florjan

Pripravnik
1. sep 2007
444
1
16
Ljubljana
No ja, no! Ultratalentirana in zadrogirana pevka. Ti dve stvari ne gresta skupaj. Če bi bila talent bi ne bila pevka in se tudi nebi fiksala, vsaj tako javno in neumno ne. Po mojem občutku je butasta baba!

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Florjan pravi:
No ja, no! Ultratalentirana in zadrogirana pevka. Ti dve stvari ne gresta skupaj. Če bi bila talent bi ne bila pevka in se tudi nebi fiksala, vsaj tako javno in neumno ne.

Kaj pa Janis Joplin?
Drugače sem se pa kar ustrašil ko sem videl sliko v prvem postu.
shocked-1.gif

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
@Florjan: zakaj pa ...če bi bila talent bi ne bila pevka....?
A petje ni talent? Talentiranost tud nima neke veze s fiksanjem.

Fotke so grozne, res. Škoda jo je v vsakem primeru.

Njena muzika mi je pa všeč.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Ne žali moje ljubice. Amy je žal postala odvisnica, kar jo je spremenilo v strašilo. Njen predragi mož žal ni pri tem nič pomagal, ampak le živel na njen račun. Punca je drugače ultra talentirana ter tudi luštna. Vsi pa vemo, kaj droga dela iz človeka. Zato v prihodnje preveri svoje informacije.
Bebava zafiksanka. Naj pač neha s tem, pa bo vse OK? Aja, je prebutasta da bi nehala? Tudi prav, tudi grde in zabite morajo živet ...