Amis trojka plus 2 Mb

panaque

Pripravnik
23. sep 2007
228
2
18
Ljubljana
Zanima me, kako zadeva z Amisom špila. Namreč sedaj imam Siol internet študentski paket 1 Mb 26 evr. na mesec, Telekom Isdn / Adsl najmanj 20+ evr na mesec in lokalno kabelsko za 10 evr na mesec - skupaj najmanj 56 evrov.
Pri Amisu imam kot najboljšo možnost na mojem območju vzeti paket trojka plus 2 Mb (internet , telefonija in Tv) za 46 evrov na mesec seveda brez vezave, saj je drugo leto v špilu optika in potem ne bo dileme....
Kako ste kaj uporabniki Amisa zadovoljni z njihovimi storitvami v primerjavi z ostalimi ponudniki ,s katerih ste prešli nanj.
Morda kdo ve, kolikšna je cena dodatnega TV vmesnika za drugi televizor?

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
Če imaš v bližini njihovo lokacijo si na konju. TV deluje enako kot pri Siolu, nekaj programov je sicer manj. Je pa tale Siolov/Amisov IPTV bolj švoh zadeva glede kvalitete slike. Če si glede tega dlakocepev (kot recimo jaz) boš ostal na kabelski televiziji.

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Jaz imam Amis trojka že slabe pol leta (internet + telefon + 2x TV). Z sliko na TVju sem 3x bolj zadovoln, kot sem bil prej na kabelski. Edina stvar, ki me moti - v slabem vremenu (grmenje ipd) zelo hitro odpove. Prav tako vsake tolko časa zablodi TV komunikator in ga je treba samo za trenutek potegnit iz elektrike in potem je spet vse OK.

Telefon je tudi super, ker ga ne plačamo nič - pa čeprav je vmes tudi kak mednarodni pogovor 20+ minut. Internet pa dosega hitrost 6.5 MB/s (obljubljajo DO 10 MB).

Ko naredim primerjavo z prejšnjim stanjem (kabelski internet + telekom klasični telefon + kabelska) profitiriramo na letni ravni dobre 200 EUR. Pa imamo boljšo sliko na TVju, hitrejši internet, brezplačni pogovori po telefonu....

vejca

Pripravnik
Ali je amis dosegljiv povsod v vseh centralah ? Jaz sem tudi prejšnji mesec dobila ponudbo na dom, pa se kar malo bojim prestavljat in bi rabila kako informacijo o tem. Sploh glede televizije. Za siola so mi tisti ki jo imajo povedali da včasih slika kar zamrzne. Kako je pa vse to pri Amisu?

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
Amis ima enako televizijo kot Siol, z nekaj izjemami tudi podobne težave. Dosegljiva je TV povsod, kjer nima Amis svojih central pač preko Telekoma. Sedaj je možna tudi Amis telefonija preko Telekom central. Cena bo nekaj višja, kako pa bo stvar laufala pa se bo videlo. Vsekakor pa je idealno, če si priklopljen na amisovo centralo. Že zaradi nižjih cen.