Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Vem da je na alterju dosti poznavalcev avto tuninga, zato bo sigurno kdo vedel, kje nabaviti alu platišča in sicer 18 col za mondeo mk5, najbolje repliko originalnih. Lokacija MB okolica (Štajerska).
Citat: Uporabnik SouthPark pravi:
Jaz sem do zdaj še vedno imel srečo na avto.net - ima ogromno prodajalcev oglase gor, pa tudi odlično ohranjene rabljene sem že našel večkrat.
Hvala za link ampak to so večinoma platišča za mk4 in mk 4,5 model, jaz iščem za nov model 2015. Me pa zanima kako se da kaj preračunati ET ker po podatkih ima za 16" ET 50, 17 in 18" imata ET 55, kar če prav razumem je kar precej v blatnik zamaknjeno, kaj lahko to kako z kako DIY napravo, pomagalom sam izmerim da zadeva pride nekoliko ven, do sedaj sem našel ene MAK platišča ki so dokaj podobna originalom imajo pa ET 45.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.