Alter skupek nadmočnežev?

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Takole berem že leta tale alter, imam vtis, da so gor sami nadpovorečneži v vseh pogledih.
Ko pa naredim en krog po centru LJ (vzorec velja tudi za alter) pa nobene samozavesti, nobenega veselja, pozitivne energije, nikjer od mimoidočih, vsi kao fancy, v biti pa nesamozavestni papki, ko se hoče človek malo pohecat - vsi rep med noge, vsak zase ždi, pa v tla gleda.

Sami zagovedneži, po večini podobno oblečeni, sivi povprečneži, ki svoj gnev problemov stresajo na druge taradi lastnih frustracij Stojim v vrsti za hamburger, itak kako prbiješ, šele po povodu kak stopi poleg. Ehh... vse je gluma

A je res težko se sprostit in se malo pohecat?

mistique

Guru
16. jun 2009
14.171
1.961
113
Emona / Carnium
Težko zaspiš k se nažreš, a?
evil.gif

Ne pozabit, ljudje so obremenjeni z drugimi. Tak se nikol ne sprosti. Drgač pa na vsakem otroškem igrišču najdeš zadeve, ki si jih naštel. Utroc so mudeli.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ma gledam Affari tuoi. na RAI 1 in malo razmisljam poleg, kako so Italijani sprosceni, ekstrovertni, uživači, izkazujejo čustva. Ravno zaradi tega jih Slovenci ne marajo. No jaz se ne strinjam...

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.064
6.258
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Takole berem že leta tale alter, imam vtis, da so gor sami nadpovorečneži v vseh pogledih.
Ko pa naredim en krog po centru LJ (vzorec velja tudi za alter) pa nobene samozavesti, nobenega veselja, pozitivne energije, nikjer od mimoidočih, vsi kao fancy, v biti pa nesamozavestni papki, ko se hoče človek malo pohecat - vsi rep med noge, vsak zase ždi, pa v tla gleda.

Sami zagovedneži, po večini podobno oblečeni, sivi povprečneži, ki svoj gnev problemov stresajo na druge taradi lastnih frustracij Stojim v vrsti za hamburger, itak kako prbiješ, šele po povodu kak stopi poleg. Ehh... vse je gluma

Zakaj posplošuješ?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
V torek sem sel po ene 15 letih s kolesom cez lj, z enga konca na drugega. Cez center.

Opazil sem pivsem isto. Zamorjeno, pesimisticno, pusto....

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:

Kaj ti nisi član Alterja?
hysterical-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.019
1.933
113
Napacno mesto si si izbral za tvojo analizo. Zabice so vse po defaultu zategjene

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.139
1.243
113
42
Citat:

Zato pa grem vsak mesec v Prekmurje.

diva

Pripravnik
10. mar 2011
112
0
16
34
Citat:
Ma gledam Affari tuoi. na RAI 1 in malo razmisljam poleg, kako so Italijani sprosceni, ekstrovertni, uživači, izkazujejo čustva. Ravno zaradi tega jih Slovenci ne marajo. No jaz se ne strinjam...

Slovenci ne maramo ničesar in nikogar, ki od nas predstavlja določeno odstopanje, pa ni pomembno ali v plus ali v minus. Destvo je, da je odstopanje za nas nekaj neznanega, tega pa se kot kaže bojimo, ker nismo na "poznanem terenu". Naj v naprej povem, da to ne velja za vse Slovence...gotovo se bo našel nekdo, ki bo skušal moje mnenje ovreči.....čisto "Altersko"...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik softi pravi:
V torek sem sel po ene 15 letih s kolesom cez lj, z enga konca na drugega. Cez center.

Opazil sem pivsem isto. Zamorjeno, pesimisticno, pusto....

Saj sem bil jaz tudi potem ko sem te zaman čakal pod uro. Še izgovora, da bi šel na pir isem imel.
10.gif

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Citat:

Dej no, pridi na pivo:)

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik diva pravi:
Citat:

Slovenci ne maramo ničesar in nikogar, ki od nas predstavlja določeno odstopanje, pa ni pomembno ali v plus ali v minus. Destvo je, da je odstopanje za nas nekaj neznanega, tega pa se kot kaže bojimo, ker nismo na "poznanem terenu". Naj v naprej povem, da to ne velja za vse Slovence...gotovo se bo našel nekdo, ki bo skušal moje mnenje ovreči.....čisto "Altersko"...

Če normalno odstopa, je vse ok, pri nas pa so praktično same anomalije, res redko kje kakšna izjema, ki normalno odstopa.

Mi poveš eno zgodbo o uspehu, da ni blo v ozadju stricev ali velike afere?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.484
5.688
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Kaj pa, če je problem v tebi?
evil.gif

zmaga.gif
to sem se začel tudi sam spraševat!

Bil parx na njegovem koncu in obrnem pol alterja za cifro da bi ga povabu na pir.....to je blo k da iščeš cifro od najbl zajebanga mafijozota

Me je mel da bi jih vse povabu pod uro na železniški
10.gif

Evo še od dolenjca cifro mam pa je lih en tok zajeban.......
17758-icon_confused.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Notranjc je posebnez. S tem je drugacdn id 90% folka. In zdej trpi k to opaza, dojema. Pac je rabil mnogo let, da je to spoznsl.

Gljuva, namest prekmurja poskusi balkan. Zna bit se mal bolje.
Je pa dejstvo. Da je prekmurjebest of