alter meeting

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
Hej!
Že par osebkov s foruma sm zasledila jamrat da bi bilo počasi dobro organizirat spet kakšen meeting.
Tko da..skooooorpy, zakaj imaš že titulo organizatorka?
grin1.gif

Kakšen je pa kej interes s strani Vas alterjevcev? BI mogoče šli spet v Hotemaže na kruhke? Kakšna druga ideja?

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Nimam časa za meetinge, mogoče bi pa prišla ob kakšni normalni uri na kakšno kavo in easy klepet (center Lj, okoli 16h). Zvečer pa res ne. Aja, pa na kakšne hribe tud ne mislm lest.

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
No ja, v primeru da bo interes za lj je opcija tud da se tam dobimo. Tko al tko je pa prbližno nekje na sredini naše kokoške in nima noben da joka da mu je predelč
smile-1.gif

smith

Pripravnik
18. avg 2007
445
0
16
kok si pa ti fancy....
tongue-1.gif

pazi da se ti nebo noht zlomu
grin1.gif

p.s. sorry za off

on: če bom fraj, pridem

Nazadnje urejeno:

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Nč fancy, enostavno se mi ne da biti z ljudmi s katerimi niti ne vem, kako se bom ujela (a bomo na isti valovni al se bomo neki prekladal in nakladal v tri krasne) in zato bi šla najprej na en tak meeting, da vidim sploh najprej ves ta folk...Če bi se izkazalo, da gre za uredu ljudi s katerimi bi našla skupni jezik, bi šla tud na Triglav z njimi. Razumeš? Mislm da ja..
smile-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Nimam časa za meetinge, mogoče bi pa prišla ob kakšni normalni uri na kakšno kavo in easy klepet (center Lj, okoli 16h). Zvečer pa res ne. Aja, pa na kakšne hribe tud ne mislm lest.

Saj tebe ne potrebuje(j)mo...
rolleyes-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Kakšne rovte?

Sej ne bo Skorpy doma naredila?
evil.gif

Sicer sem pa jest tud za!

Treba se je torej odločit za lokacijo in datum.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:

Saj tebe ne potrebuje(j)mo...
rolleyes-1.gif

OK, mene torej ne bo.
cheer.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Kakšne rovte?

Sej ne bo Skorpy doma naredila?
evil.gif

Sicer sem pa jest tud za!

Treba se je torej odločit za lokacijo in datum.

10.gif

no ok, lokacija LJ
grin1.gif
)