Alter - forum nergačev?

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Že dolgo opažam in že dolgo me moti... ali je Alter res forum nergačev?
Ni mi jasno, kako se na enem mestu lahko nabere toliko osebkov, ki imajo eno skupno lastnost: pritoževati se čez življenje, iskati napake v malenkostih, obračati besede le, da bi se zopet lahko čez nekaj pritoževali. Pri tem je večina seveda takih, ki nima razjasnenih niti najosnovnejših pojmov o temi/problematiki glede katere nergajo. Hujši so le še tisti (teh ni malo), ki se pritožujejo čez nekaj za kar sploh ni vredno izgubljati časa.

A mislite, da so ti osebki taki tudi v RL ali pa se v VL sprostijo in potem živijo kolikor toliko normalno - torej jim alter deluje kot nek kolega, katerega nimajo in nad katerim lahko sproščajo svoje frustracije!?

Tudi tisti osebki, ki se prepoznate kot nergači lahko poveste svoje razloge... ali menite, da se skozi optimističen pogled skozi okno ne živi lepše? Ste navajeni, da vas zaradi nerganja ljudje pomilujejo in se posledično počutite bolje?

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
kdo tukaj nerga
jezen.gif

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Jaz net-nergače štejem v isto ligo kot net-jebaæe in net-fajterje. Bla,bla,bla,bla.....
smirk-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
jah jest bi bl reku, da so to nezadovoljni ljudje... so v dolgočasnih službah, kjer jim je alter/net edini izhod iz monotonsti...

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Kaj pa tebe boli? Da se vsi ne strinjajo vedno s tabo?

Men se ne zdi, da bi bil alter forum nergačev. Res, da je neki takšnih, ki vedno vse kritizirajo in sploh ne vejo zakaj ampak ti so v manjšini. Velik je takšnih, ki majo velik pametnega za povedat in majo za to tud dobre argumente. Verjamem pa, da zna bit problem, če se ne moreš sprijaznit s tem, da kdaj nimaš prav...

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Morda imate prav... morda ni problem le v nergačih temveč na splošno v osebkih z negativno nastrojenostjo. Je vredni premisleka. Amak nergači, negativisti, nastrojenci - ni to vse eno in isto? Vsi se imajo zaradi svojega načina življenja (če so taki tudi v RL) verjetno bolj slabo...

Glede na to, da ste se nekateri predstavniki na novo opredeljene skupine tu že oglasili lahko malo razložite...

Floki

Guru
6. sep 2007
10.125
3.178
113
ta Atler bi moral z zakonom prepovedat večino osebkov pa v psihiatrijo pozapret ( seveda ne mene ker sem še dokaj normalen
priden.gif
)

Nazadnje urejeno:

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Se strinjam s teboj, predvsem, glede obračanja besed, pesimizma in filozofiranja zaradi malenkosti, ter mlatenja prazne slame.
Sploh slednjega je zadnje čase ogromno, pejt v podforum "Avtomobilizem", pa boš videl vsaj 5 tem kjer se na veliko debatira o vinjetah, kot, da ni nobenu nč jasno.

Dejmo še tukej kako o vinjetah rečt.

Nazadnje urejeno:

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.032
10.789
113
kod Džej-Zija
Meni se res zdi to nergaštvo samo v Avtomobilizmu, s poudarkom na nekaterih glasnih posameznikih. Ime synthman mi pride naprej. Sicer je pa alter oster, zabaven in duhovit, vsaj velikokrat. Krasna zadevica za krajšanje časa.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Se strinjam s teboj, predvsem, glede obračanja besed, pesimizma in filozofiranja zaradi malenkosti, ter mlatenja prazne slame.
Sploh slednjega je zadnje čase ogromno, pejt v podforum "Avtomobilizem", pa boš videl vsaj 5 tem kjer se na veliko debatira o vinjetah, kot, da ni nobenu nč jasno.

Dejmo še tukej kako o vinjetah rečt.
Bom jaz
grin1.gif

Nobenmu ni nič jasno predvsem zato, ker sami vladi in DARS-u ni nič jasno.

Na primer kak bi folku naj bilo jasno, pri kateri luči semaforja lahko pelje, če en dan pop TV reče, da pri zeleni, potem DARS reče da pri rumeni, potem vlada pove, da velja zakon, ki pa ne določa barve, naslednji dan TV pove , da lahko baje tako pri zeleni kot rumeni, potem DARS izda izjavo, da lahko pri vseh treh, potem nekdo tretjo pove da le pri rdeči, potem nekdo spet vse zanika , potem to, potem ono ...
(aja, na semaforju samem pa piše, da vedno, ko ne sveti rumena...
wink-1.gif
)
(razen seveda na novejših semaforjih, kjer spet piše drugače)

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Jaz sem že itak po naravi zoprn nergač. Če mi kaj ne paše, se zapikujem v vsako malenkost in ljudi lovim na vsaki besedi.
Na alterju ni veliko nergačev, so samo nekateri posamezniki, ki ne morejo/znajo/nočejo izboljšati stanja in za to krivijo okolico. Nekateri upravičeno, spet drugi ne.
Se pa da na Alterju dobiti marsikateri uporaben nasvet kar se tiče kulinarike, gradbeništva,..., pametno pa se je izogibati vprašanju kakšen avto naj kupim ali tem v bitki med spoloma.

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
V RL niso taki. Sem že par hrabrih in pametnih povabil na pivo/kavo ob katerem bi se začeta debata lahko razvila v konstruktivno dejanje. Do sedaj se vabilu ni odzval še nihče. To ti pove vse. Slabiči, ki so kot anonimneži pogumni in pamenti v realnem življenju, pa gledajo v tla, ko grejo po cesti.
wink-1.gif