Allo allo Maribor kolk mate kaj snega?

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.808
560
113
42
povsod malo
Ker je pozna ura uradnega infota o snegu ni več pravijo drugače, da bo 10 cm ampak hej iz prve roke hočem vednt za Maribor z 10 km okolico
Zakaj? Zato ker morm pod nujno it po X osebo ob 3 zjutri
bonk.gif
več me ne sprašujte ker niti ne vem.
Vožnja niti ne bo problem avto po pravi terenec Pajero ne tista kinder jajčka SUV imenovana.
Višina snega me zanima če ga je več kot +15 cm vzamem zgonen bajk in malo vadim padce sneg je fin za take zadeve.

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Hojla!

Koliko vidim skozi okno, ga ni niti 10 cm (MB pod Pohorjem), kaj pa bo do 3. zjutraj...

Lep pozdrav, pa
roza.gif
!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ravnokar prenehal z metanjem pošrek, sem spustil v zrak pol rezervarja, zadeva je popolnoma normalno vozna,
sneg sicer se drži ceste ampak tut z slabimi zimskimi gumami ob normalnih pogojih (počasi) nebo težav,
jaz sem bil pod kotom vse do 40 na uro, popolnoma normalno se ga da ulovit, nič ledu.

Varno vožnjo!

Lahko bi mi pa reko, pa ti ga za 10 litrov benza tut jaz pripeljem na željeno mesto. Če se le nebo pritoževal zakaj grema nonstop po strani. :D :D

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
pravi terenec je po snegu vecinoma neubogljeno ščene v primerjavi s SUVi, sploh mini SUVi. vecinoma rwd, ko pa vklopis 4x4 pa zaradi teze in ponekod plundre trga diferenciale, sploh na klancih
hysterical-1.gif