Malo pred novim letom sem letel z njimi iz Buenos Airesa preko Rima v Benetke in lahko recem, da z Alitalio verjetno ne bom letel vec.
Pri obeh letih vec kot pol ure zamude. Ko sem letel iz Buenos Airesa, sem v 777 imel 12 ur eno nogo pokrceno, ker je bila pod stolom pred mano cez polovico prostora za noge neka zelezna piksna, veliko zarnic ni delalo, ko sem sel na wc se vratca, ki na katerih je bilo ogledalo niso dala zapreti, tako da si lahko prestel vse zice in preveril kaksna je izolacija, bratu je 2x zmrznil racunalnik/tv, ki ga imas v sedezu pred sabo. Stevardese navelicane in tecne.
Ko smo prispeli v Rim, smo zaradi zamude komaj ujeli naslednje letalo in ko smo se hoteli vkrcati, je gospodicna na salterju mirno rekla da nas ne spusti gor, ker itak verjetno pritljaga ne bo prisla. Ko sem popizdil je popustila. Ob prihodu v Benetke smo dobili 2 kovcka od 4. Ker je bila guzva na salterju za izgubljeno prtljago velika (priblizno 10 ljudi brez kovckov), je vmes prislo drugo letalo iz Rima, na katerem je bil se 1 kovcek (na tem letalu je brez prtljage ostalo priblizno 20 ljudi), zadnjega smo dobili cez 4 dni domov, cisto razsutega.
Tako da Alitalie se od zdaj naprej izogibam v velikem loku.