ali ste gledali jelincica v oddaji na hrt 1?

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
mislim da je slo za nedeljskih 60 ali nekaj takega. moram rect, da se ze zelo dobro drzal. vseskozi se je skliceval na zgodovinska dejstva in uporabljal izraze, ki jih hrvaski novinar ni razumel
grin1.gif

meni jelincic ni prevec vsec ampak je pa edini, ki ima jajca in gre v hrvasko oddajo in tolce po hrvaski in njeni politiki brez dlake na jeziku. bravo jelincic ....
cheer.gif

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Bravo Jelinčič? Kaj točno je blo pa dobrega? To, da mu ni dovolj, da si v SLO nabira politične točke pri pacientih in da mora it še na HTV dodatno podpihovat medsosedsko sovraštvo?
10.gif

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Ponovitev?
smile-1.gif

nimam pojma. sem slucajno na obisku pri sorodnikih preklapljal med kanali in je skocil jelincic ven na hrt1 ....
ponavadi se zadeva pojavi na kaksnem youtube ....

Zerly

Pripravnik
20. avg 2007
592
0
16
ponovitev je ob 01.30

drgač je pa kr dobr govoru...bravo, bravo
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
da mora it še na HTV dodatno podpihovat medsosedsko sovraštvo?
10.gif

Hrvati nas že sovražjo kolkr nas sovražjo, in na svoj enostransko primitiven način jebejo našo državo, ki pač ne (more) vračat istih bedastih nizkih udarcev... lahko jim pa vsaj pove v glavo, da so pizde. Bravo Jelinčič? No ja, vsaj pove jim kar jim gre (pa reči da ni res), ampak dokler bo ostalo samo pri besedah je vseeno kaj pravi, če nič ne naredi...

lp

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Udbovec kot udbovec pač.Namesto, da bi govoril o konkretnih mejnih vprašanjih, govori pravljice u slovenski Istri in sipa meglo.

Pia_Tisa_Night

Penelopa
10. jan 2008
51
0
6
38
Ljubljana
Jelinčič je po mojem zelo dobro naredil, da je govoril slovensko, ker ga novinar ni 100% razumel in se ni mogel obesiti na vsako njegovo besedo. Ta novinar je sicer do svojih gostov kar oster, ampak tu je bil pa kar nekako brez besed. Se mi zdi, da ga je kar presenetilo, da se mu je Jelinčič tako dobro upiral, da se ni pustil provocirati. Jaz se ne strinjam najbolj z Jelinčičevo politiko, ampak je pa dejansko eden redkih, ki pove tako kot je. Ampak po mojem si lahko tako direktnost privošči zato, ker nima nekega bistvenega vpliva na oblikovanje slovenske politike, kljub temu da je že vseskozi v parlamentu. Če bo kdaj na kakšnih vidnejših funkcijah, bo moral sprejemati kompromise, na žalost marsikdaj v škodo direktnosti, odkritosti oz. kakorkoli že poimenujemo njegov način komuniciranja z ostalimi politiki. Se bo moral naučiti zavijati svoje besede v celofan. Tako deluje politika, na žalost ali na srečo - depends on the point of view.

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Čeprav jaz nisem ravno pro Jelinčičevski, je tu "oddelal" svaka mu čast. Profijevsko 100000%.
zmaga.gif

Pa tudi ta voditelj je dost "zajeban" in se odlično pripravi na goste.

Zanima pa me pod kakšnimi pogoji je Zmago pristal na ta interview. Predvsem me zanima, če je zahteval kako zaščito (sej ne zedej, da bi ceste zaprli ali ne vem kakšne konvoj,...)?
grin1.gif

medak

Pripravnik
18. jul 2007
730
0
16
www.potopisnik.si
ksz.
ta oddaja je bila za moje pojme čisto nepotrebna in nasloh smešna, ker prvi pogoj za debato je ta, da se sogovornika razumeta. pač samopromocija na obeh straneh. Stankoviæ je imel že spet najbolj gledano oddajo, v sloveniji pa vsak drugi govori o jelinčiču. bruh

dragan

Pripravnik
19. dec 2007
92
0
6
Malija-Izola
Mislim Jelinčič je budala!!!Sej niti sam ne ve na kaj cilja,vleče ven neke zgodbe iz pantiveka....primitiven in vulgaren je...edino kar ma praw je glede ciganov

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Škoda, da Stankovič ne obvlada slovenščine. Se mi zdi, da bi bla šele potem oddaja tiusto za kar je mišljena in bi se med njima lahko vnela dobra debata, provociranje s strani novinarji in kakšni pametni protiargumenti. Dejansko Stankovič ni mel kaj pametnega nazaj rečt, sicer se mi pa zdi, da je imel pripravljena kar dobra vprašanja in se je dobro poučil o Jelinčiču.

LP

aviator

Fizikalc
20. avg 2007
6.200
0
36
Kransterdam
Jelinčič CAR!!!!

Za slovenski narod!!!!

tle je dobr povedou, se 100% strinjam:

"Sem gledal oddajo v celoti. Jelinčič ima herca oziroma jajce. Vse kar je povedal je povedal prav in brez vijuganja. In to v Zagrebu vsaka mu čast Jelinčič je zakon."

zmaga.gif

Nazadnje urejeno: