Ali obstaja?

Blankman

Pripravnik
2. sep 2007
290
0
16
Ali obstaja kje v lj z okolico kakšna trgovina z lesom, kaj takega? In da ni bauhaus, kjer je samo smreka oz gradben les. Rad bi kaj ustvaril doma z lesa (mizo, klop,...) iz masivnega lesa (hrast,....) pa nikjer ne najdem kaj takega. V glavnem iščem stalaže desk različnih dimenzij in lesov
wink-1.gif
Hvala lepa za pomoč.

Blankman

Pripravnik
2. sep 2007
290
0
16
Ja, tam sem že bil, ampak majo v glavnem iverke pa kakšne vezane plošče. Jaz pa potrebujem masiven les hrasta, češnje, jesen, bukev, eksotika, karkoli. Da jih vidim, potipam
cool-1.gif
in pol kupim. Tnx

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.118
6.947
113
pri taščici
V sloveniji imamo zelo malo gozda, zato močno dvomim da boš v okolici Lj dobil tvoje želje na enem mestu.
Žage pa itak nobene malo večje, ki bi imela tudi kaj deponije rezanega lesa.
Če pa jih boš dobil pa se priporočam za informacijo.
Nekoč je bilo tega več kot trgovskih centrov (stol kamnik, lip Radomlje.... , sedaj pa... Povprašaj mizarje kje oni nabavljajo.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Kaj moram še enkrat napisati? SLOLES v Šentjurju pri Celju.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.118
6.947
113
pri taščici
Okolica ljubljane masiven les hrasta, češnje, jesen, bukev, eksotika?. To imajo na škofljici? 100km stran ni ravno okolica.

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Citat:
Uporabnik Blankman pravi:
Ali obstaja kje v lj z okolico kakšna trgovina z lesom, kaj takega? In da ni bauhaus, kjer je samo smreka oz gradben les. Rad bi kaj ustvaril doma z lesa (mizo, klop,...) iz masivnega lesa (hrast,....) pa nikjer ne najdem kaj takega. V glavnem iščem stalaže desk različnih dimenzij in lesov
wink-1.gif
Hvala lepa za pomoč.

Priporočam obisk podjetja LESCOM v Medvodah.
Za manjše nakupe je izbira res široka, material kvaliteten, cena pa temu primerna (višja).

mr_

Guru
20. sep 2007
9.417
2.770
113
Jaz sem pri http://www.sneznik.si/ vzel plosco za kuhinjski pult, sicer ni to kar isces, vendar ce komu pride prav. Oz. vidim, da delajo tudi deske. Jaz sem pri njih narocil joint-finger plosco 4 cm, standardno delajo 60 sirine, naredijo tudi vec. Cena je bila tam tam, kot ce bi vzel v recimo Ikei, vendar sem rabil sirsega in seveda kvaliteta je bila A/B. Prevoz lasten. Ce in ko se pogovarjas o ceni, ne pozabi da je veliko verjetnost, da ti bodo povedali ceno brez davka.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
hmm.. ti pa si "mojster" Obljubiš mizo, potem pa po forumu sprašuješ, kje bi les dobil.
evil.gif

alfabet

Fizikalc
17. jan 2014
1.122
4
38
Mogoče še Javor (če še obstaja) ob Celovški malo pred Mercator hipermarketom (zaviješ desno s Celovške proti Mercatorju in takoj - ampak res takoj še enkrat desno in nato levo navzdol pred skladišče). Zraven je tudi ena mizarska delavnica.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.417
2.770
113
Vsekakor bi veljalo povprasat tudi pri kaksnem mizarju. Bi ti tudi deske zlepil za mizo.