Ali imam dobro zaščito ?

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Naloži si Avast home edition, potem ga še registririaj za eno leto (po enem letu, spet samo napišeš svoj mejl in tako podaljšaš registracijo).
Je pa zastonj.
cheer.gif

Drugače pa res po pameti pa bo
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kaka zaščita, če sploh antivirusa nimaš inštaliranega
tongue-1.gif
Trenutno je najboljši na tržišču Avira, dobiš na njihovi strani tudi brezplačno verzijo.

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
vsak reklamira tistega, ki ga ima, in najlažja reklama je, da rečeš da je najboljši na tržišču!

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
To je pa res. Ampak tudi brezplačni Avast se razlikuje od plačljivega.

Sicer pa mi je res vseeno kdo kaj uporablja, ampak če samo malo tale podforum prebrskaš hitro ugotoviš, da si z Avastom na dobri poti do virusov na kompu.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Ampak bistveno bolje imeti free avast kot free notron, panda,...
tongue-1.gif

Meni avast že leta dela kot je treba, tudi par virusov mi je preč spravil ki sem jih pri downloadih dobil, tak da zaenkrat ne menjam...

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Jaz sem pred enim tednom šaltal na tega free Avasta iz NOD32. Avast mi je našel 4 viruse za katere se NOD-u ni niti sanjalo.
Men je ql
cheer.gif

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Jaz lahko pri Avastu pohvalim edino dobro lovljenje virusov preko maila, drugače pa ne zazna precej okuženih datotek prenešenih iz interneta, pa tudi skeniranje je hudo počasno.

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
To je pa res. Ampak tudi brezplačni Avast se razlikuje od plačljivega.

Sicer pa mi je res vseeno kdo kaj uporablja, ampak če samo malo tale podforum prebrskaš hitro ugotoviš, da si z Avastom na dobri poti do virusov na kompu.

AV ni vsemogočni in najboljša praksa je pameten uporabnik. To je vse. Glede tvoje ocene avasta pa se nebi strinjal. Uporabljam ga praktično z dnem, ki je prišel ven, pa do sedaj nisem imel nobenih težav. Zadnji XPji, ki jih imam doma sem instaliral 3 leta nazaj, pa še vedno tečejo zelo hitro, se ne sesuva itd. Pa stalno je gor Avast. Prav tako ga dajem gor "mojim" strankam, pa tudi tukaj ni težav.