Citat:
Uporabnik MAKY_ pravi:
ne, imaš 25V modele nove generacije, ki imajo do 75 min čas delovanja... se pravi + 15 min več na prvi stopnji
drugače pa ja dodatna oprema... zooo ima še turbo krtačo za odstranjevanje živalskih dlak ali pa dolgih las, je isti problem... + bionični filter za odstranjevanje vonjav od živalskih dlak...
btw mimovrste ima sedaj enega v super akciji za nekih 170€... bch625LTD če se ne motim...
Citat:
Uporabnik virtuoz pravi:
Jaz sem začel nabavljati naprave od Makite, ker ima čez 200 strojev isto baterijo. Nazadnje sem kupil njihov sesalec, ki res dobro deluje, čeprav je videti kot ena igračka.
Skoraj nadomesti. Navadni je meni bolj enostavno vzet, ko je treba kako sedežko presesat (jebiga, pes je doma, kar pomeni, da 1x na teden jo je pa treba), sicer pa v bistvu zadnje 2 tedna, kolikor imam Boscha, le še ta laufa. Je pa res, da je kvadratura dovolj majhna, da baterija zdrži na 2 stopnji ...Citat:
Uporabnik upiwaly pravi:
Kako je s tem Boschem v praksi SJVT? Je samo dopolnilo k navadnemu sesalcu, ali ga lahko skorajda nadomesti?
Saj si opazil, da je cela manj kot meter dolga, torej sesaš ves čas močno sklonjen ... Ni to normalna višina, da sesaš vzravnan, kot pri klasičnem sesalcu ... Plus ožja krtača, plus ... Ne deluje glih kot nadomestek navadnega sesalca, kot je Bosch.Citat:
Uporabnik upiwaly pravi:
Jaz sem ravno zaradi dlak eliminiral sedežno in jo nadomestil z retro foteljčki iz 60ih. Pač če imaš sedežne 10m, je gor 10m dlak. Na stolčku je pa dlak gor za stolčekNo, ampak meni čisto sede, nekdo pa mora imet sedežno.
Tako da večinoma bi se sesalo po laminatu, tiste dlake na stolčku pa zbombam na kup z neko gumo in jih posesam. Tako da se sesalec niti ne matra.
Dejansko pa sem pogledal že za Makito , ki jo je nekdo omenil. Se mi zdi tudi super zadeva, sploh, ker imaš na voljo baterije še za druge strojčke, če jih imaš in pa seveda brutalno hitro polnjenje, v primerjavi s katerokoli drugo alternativo. Glede na to, da ne potrebujem vrtečih krtač ipd. Pa še nekako se mi zdi bolj "trotl zihr", če bom občasno sesal žaganje, prah itd.