Malo mi je nerodno ampak tu gori me tak nobeni nea pozna, no pa ne se mi smejati. Zanima me, kaj obstaja kaki preparat ali pa dodatek k hrani, da se ti malo manj plini razvijajo? Hočem povedat, da mene kar napenja prdnit pa je že tak, da je fse malo teško zadržati. Saj se človek trudi, ampak fseeno pa kdaj pa kdaj kaki prdec vun uide, ponavadi v neprimerni situaciji, recimo na avtobusu, v službi al pa v disko klubu.
Pa zaj ni tak da bi se samo fižola zmirom napokal, tisto bi še razumel, ampak tui tak pri navadni hrani imam pogosto probleme pa mi je zaradi tega malo nerodno. Sn pa čul da obstajajo neke semenke ko jih kot dodatek vzemeš pa ti malo umirijo prebavo, kaj kateri morda ve, kak je s tim? Doktorja pa raje nebi prašal ko se mi bo samo smejal pa hitro bi se še kaj okoli razvedelo...
Za zmirom vaš, Batate
Pa zaj ni tak da bi se samo fižola zmirom napokal, tisto bi še razumel, ampak tui tak pri navadni hrani imam pogosto probleme pa mi je zaradi tega malo nerodno. Sn pa čul da obstajajo neke semenke ko jih kot dodatek vzemeš pa ti malo umirijo prebavo, kaj kateri morda ve, kak je s tim? Doktorja pa raje nebi prašal ko se mi bo samo smejal pa hitro bi se še kaj okoli razvedelo...
Za zmirom vaš, Batate
Nazadnje urejeno: