Akcije za gospodarska vozila

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Kupujem manjše dostavno vozilo, ranga kangoo, partner, caddy, logan van itd., pa me zanima kje lahko najdem kakšne akcije. Našel sem pri renaultu, ampak me zanimajo še drugi. Mogoče ve kdo za kakšno? Je to odvisno od avtohiše ali dobavitelja?

maurice

Pripravnik
30. apr 2008
867
2
18
mislim, da bo najboljše, če si pač izbereš najprej eno znamko, ki jo boš potem kupil, nato pa v dveh ali treh avtohišah preveriš cene in popuste - se razlikujejo dosti - lahko za začetek kar preko telefona, vedeti pa moraš, kakšnega si želiš, pa opremo, ...

Recimo, greš v eno avtohišo (tebi najbližjo), ti vse lepo razložijo in natočijo kozarec medu in mleka
smile-1.gif
, daredijo predračun oziroma ponudbo in nato doma veselo greš na www, poiščeš še dva ali tri trgovce, jim potelefoniraš, poveš, kaj bi rad (na podlagi ponudbe prvega trgovca), zato, da dobiš realno oceno avta, ki ga kupuješ.

Seveda ni enako, če ti eden ponudi avto iz zaloge, pri drugem pa si izbereš malenkost drugačno opremo in ta avto bi moral čakati dva meseca.
Nekateri se ne boste strinjali, ampak kupiti nov avto iz zaloge, ki ga ima trgovec že 6 mesecev za ograjo, in ga nato imeti 6 let - največja bedarija - ker to je že rabljen avto
smile-1.gif
Vsekakor ti ne ponudijo toliko popusta, da bi bilo zate dobro, sebe zadovoljijo in se rešijo zaloge.