AKCIJA Adria-Spar

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Zopet je tu akcija podjetij Adrie in Spara, ki za samo 99 € ponujata povratne letalske vozovnice z vključenimi taksami v 13 večjih evropskih mest in sicer:

- London

- Pariz

- Frankfurt

- Varšava

- Sarajevo

- Kopenhagen

- Amsterdam

- Munchen

- Skopje

- Dunaj

- Tirana

- Zurich

- Priština

Jaz grem v Albanijo, pa vi?
grin1.gif

Akcija nakupa kuponov se začne jutri, 10.10.2007. Več na >>KLIK<<

Nazadnje urejeno:

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.549
36
48
44
V Tirano ja. Zanimiva opcija
smile-1.gif

Drugače pa, mogoče se splača na Dansko it, samo pol gor bankrotiraš
smile-1.gif
. V London se da tut cenej prit, ostalo pa ..kaj pa vem..

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik SpEkTr pravi:
V Tirano ja. Zanimiva opcija
smile-1.gif

Drugače pa, mogoče se splača na Dansko it, samo pol gor bankrotiraš
smile-1.gif
. V London se da tut cenej prit, ostalo pa ..kaj pa vem..

Sm anjdu en daljši pametn viknd, sam k k so hostli po 35 eur
stupid-1.gif

Mene Skopje matra
grin1.gif

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Zakaj ne? Saj ti ni potrebno izkoristiti take akcije, da bi šla. Jaz sem dobila karto za Pariz še celo malce ceneje
smile-1.gif

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Citat:
Uporabnik AJVAR pravi:
A se splača vzet to karto za Amsterdam ali se dobi kje ceneje?

lp

Mislim da se splača, ker jaz sem pri Parizu očitno ujela dober timing, ker zdaj gledam da so cene kar precej zasoljene.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Brez zamere, ampak zidaš celo leto vsak dan.

Misliš, da boš zaradi izleta v pariz kaj prej gotova pri zidanju?

Ne.

Samo doma boš preklinjala majstre, ki ne bodo prišli.

Res v takih primerih človek za zidanje porabi tudi dopust, ampak zdaj zidaš, čez leto boš noseča, potem lahko pa kakih 5 let kar pozabiš na kakšno Francijo (razen če nisi v 5% populacije, ki natrpajo otroka, pa hajdi kamor koli po svetu) - ker ti bodo rulali kraji, ki so blizu in imajo ograjeno igrišče s kupom igral. Koliko človek hodi nalokoli kasneje, pa doma starše poglej - v večini primerov se potovanja kar lepo zaključijo (saj vem, da so izjeme, da me ne bo kdo pojedel, ampak za folk od 40-45 dalje je najlepši dopust to, da se jih pusti pri miru).

Če se pa prav spomnim, si ti želiš iti v francijo že vsaj dve leti.

Zakaj me koleno kljuva, da še zelo dolgo ne boš šla?
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Mal si preberi pogoje akcije, za novo leto akcija ne velja. ;-) Mas od oktobra pa do decembra pa pol od srede januarja do marca.

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Glede na to da akcija kao traje od 10. do 23. oktobra, a kdo ve kaksne so bile izkusnje iz prejsnje akcije? Imajo te bone vse do 23.10. al jih zmanjka po 2-3 dneh in se lahko jebes?

K jst bi vzel dve karti z boni, sam ne vem do kdaj bom uspel it kaj v Spar kupovat.

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Jaz sem se z Francijo intenzivno začela ukvarjat lani septembra ali oktobra potem pa sem nepričakovano kupila hišo in 3-tedensko potovanje, ki je bilo takrat planirano za letošnji junij je žal moralo odpasti. In če se ne želim večno ukvarjati samo z bajto je pač potrebno sedaj vsak atom moči in vsak € vložit v malto.

Saj po eni strani imaš prav, da je vedno nekaj enkrat je hiša drugič so otroci potem so bolni starši ... Ne me narobe zastopit, da imam jaz hišo za izgovor sam enostavno oboje ne gre. Ko boš zidala svojo hišo boš že videla kako je, razen če pač zaslužiš dovolj, da si boš poleg gradnje lahko privoščila še 2000 € vredno potovanje.

In upam, da je bolečina v kolenu neprijetna in boleča saj ne vem zakaj mi želiš da Francije ne bi videla še en lep čas, pa brez zamere.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Itak.

Ko bom zidala, bom videla, da se zaradi prihranjenih 2000 evrov bajta zgradi vsaj pol leta prej.

Škoda, da si mi to povedala šele zdaj (če bi se odpovedala trem povprečnim potovanjem, bi danes imela bajto
cry12bpy.gif
)..

Seveda ne zamerim. Ko tudi ti ne.
wink-1.gif

BTW - Za 2000 evrov se da narediti POTOVANJE ZA DVA za PET TEDNOV po Franciji. In to brez kampiranja in brez spanja po umazanih beznicah. Jaz sem ti hotela predlagati, da greš na dopust za dva tedna, ne pa za pet. Tako da se strinjam s tabo - verjetno res nimaš časa za dopust, kot si ga ti predstavljaš. Ostali smo glede tega bolj skromni.

Nazadnje urejeno:

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Vseeno ni čist tako kot praviš. Ko boš zidala boš že videla, še enkrat ponavljam. Saj zato pa je potem en kup jokavčkov naokoli, da se ne da zidat ali pa kupit stanovanja, ker enostavno niste pripravljeni šparat ali pa se odrečt luksuzu. Dejansko ne gre skupaj zidanje, potovanje, nov avto, vsak mesec nove cunce ... razen če imaš pač bajno plačo potem pa to seveda gre.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik karantanka pravi:

...Saj zato pa je potem en kup jokavčkov naokoli, da se ne da zidat ali pa kupit stanovanja, ker enostavno niste pripravljeni šparat ali pa se odrečt luksuzu. Dejansko ne gre skupaj zidanje, potovanje, nov avto, vsak mesec nove cunce ... razen če imaš pač bajno plačo potem pa to seveda gre.

Vidim, da vse veš.
smirk-1.gif

Moj namen ni bil slab, ampak očitno si kot podivjan pes in pogrizeš vse in vsakega, ki ne tuli v tvoj bajtarski rog.

Škoda mojega časa.

Á dieu.
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Veš kaj mi je zanimivo, da si ti v vsaki debati negativno nastrojena. Tebi verjetno ni najlažje v lajfu oz. ljudem, ki morajo nehote bit prisotniv tvoji bližini. Jaz pa se ne umikam iz debate ampak samo iz tvoje bližine ker oddajaš negativno energijo.