Ahmed Pašiæ odhaja iz Slovenije!

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Osebnost leta 2014 iz Jesenic spet zapušča Slovenijo. Odkar se je vrnil iz Singapurja, kjer je delal in živel ss vojo družino, je dve leti bival v Sloveniji in s svoji fdv-jevsko izobrazbo ni našel službe, zato se vrača v singapur, kjer ga baje z veseljem jemljejo nazaj v job. Srečno pot!
grin1.gif

Klik

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
To je družbeno dejaven osebek, recimo v neki oddaji je nekoč zagovarjal gradnjo džamije in kazal slike džamije iz soške fronte.

Očitno pa njegova znanaj in sposobnosti niso uporabna v sloveniji, saj 2 leti ni dobil službe, je pa FDV-jevcev neka antropologija ali podobno...očitno dokaj nezaposljiv kader pri nas

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Kot kaže, te ne zaposlijo, če imaš fdv doktorat?

je pa baje precej aktiviral prebivalce jesenic, da so naredili nekaj za svoje mesto

Nazadnje urejeno:

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
"Na razgovoru v Kranjski Gori mi je gospodična rekla, da jo je sram doktorju znanosti ponuditi plačo od 750 evrov. "

Mene pa ne bi bilo nič sram. Doktor znanosti na žnj faksu, ki je povrhu verjetno na veliko prepisoval, očitno brez uporabnih znanj. 750 bruto all day long, pa še to bo verjetno čista izguba za podjetje.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.145
4.127
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Osebnost leta 2014 iz Jesenic spet zapušča Slovenijo. Odkar se je vrnil iz Singapurja, kjer je delal in živel ss vojo družino, je dve leti bival v Sloveniji in s svoji fdv-jevsko izobrazbo ni našel službe, zato se vrača v singapur, kjer ga baje z veseljem jemljejo nazaj v job. Srečno pot!
grin1.gif

Klik

Hočeš napisat da mu ni uspelo biti izvoljen za župana kjer bi sesal državno mleko?!
evil.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
No no. Tip je naredil veliko na jesenicah zdaj iz kaksnih razlogov niti ni vazno. Zdaj ce je musliman je pa vse najslabse torej ce vas kaksen slovenec jebe v glavo ni vazno ker je vas?
Nekateri ga bodo pogresali drugi nr, ni pa treba biti zaljiv ker je res dosti stvari naredil za bolj socialno ogrozene. Pa nima veze a je mudzahedin ali karkoli tisti ki jim je pomagal verjetno niso sprasevali glede tega.
Tudi na jesenicah so bili sprva vec ali manj vsi skepticni ker je zaveden musliman zato je tudi izgubil volitve. Verjamem pa da ce bi bile volitve danes bi verjetno zmagal.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.482
6.990
113
Citat:
Uporabnik ThorZEN pravi:
"Na razgovoru v Kranjski Gori mi je gospodična rekla, da jo je sram doktorju znanosti ponuditi plačo od 750 evrov. "

Mene pa ne bi bilo nič sram. Doktor znanosti na žnj faksu, ki je povrhu verjetno na veliko prepisoval, očitno brez uporabnih znanj. 750 bruto all day long, pa še to bo verjetno čista izguba za podjetje.

to najbrž leti na delodajalko. Kot jaz uspem iz tega posta prebrati, njega z doktoratom ni bilo sram sprejeti takega dela. Tukaj gor in tudi zavod ima cel kup "zgolj" diplomirancev, ki mislijo, da so nad tem.

boomslang

Fizikalc
10. nov 2014
1.397
0
36
Ah ja.... Po napisanem najdemo tudi na Alterju "Mazzinijevih", slovenceljnov, kolikor hočeš...Še posebej mi je naš modri darjan prišel do srca...Ah, kakšen mislec...

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.992
113
Je v UK enako, ko priseljenci ne marajo novih.Če oni to rečejo ne gre za rasizem.

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Ko musliči šiiti, suniti, fatah, hamas, razne skete pobijajo med sabo je vse ok.
Ko se črnici sekajo med sabo je vse ok.
Krivi so itak belci, da je temu tako

Ko ima pa Izraelc, Amerika kej so pa fašisti, rasisti, osvajalci itd..

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
grin1.gif

Klik

kaj tocno je tebi smesno ali duhovito v tej zgodbi?
crazy1.gif

I

Izbrisan uporabnik 474

Itak da je smešno. Pri poba dol (zakaj je sploh prišel?), tukaj špilal nekega dobrotnika (za to mu kapo dol), spušil kot župan, povesil surlo in piči nazaj... Pač komedija