Aftermarket navigacija dvd predvajalnik

peter_nn

Pripravnik
4. okt 2007
509
2
18
A ima kdo praktične izkušnje kaj se trenutno izplača in je price performance?

Velikost 2 DIN, meni je bolj pomemben izgled (da paše na armaturo), hiter zagon in stabilno delovaje kot pa malo morje featurjev...

Kolikor vidim imajo naprave Android ali Win CE. Android se baje hitreje postavi...

Našel sem Eonon, Dynavin, Avin, Pumpkin, vidim Nav tech na ebayu, malo morje tega, nikjer nobenih pametnih ocen...

I

Izbrisan uporabnik 3287

pozabil si napisati najpomembnejso stvar: za koliko € kupujes?

peter_nn

Pripravnik
4. okt 2007
509
2
18
Citat:
Uporabnik smt pravi:pozabil si napisati najpomembnejso stvar: za koliko € kupujes?
Še kakšen uporaben odgovor, morda?

Drugače se mi pa zdi 900€ za Avin-a malo veliko, sploh za mačka v žaklju in glede na letnik avta kamor bi to vtaknil, pravzaprav se mi zdi veliko tudi 500€, zato pa sprašujem če ima kdo praktične izkušnje s čemer koli...

Sem pač kupil nov rabljen avto pa imam še malo veselja, saj v meseu ali dveh me bo minilo...
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 3287

gre se zato: malo € - kitajc, malce vec € - dober kitajc, veliko € - zanesljivo delovanje. kateri avto?

bste

Pripravnik
4. maj 2009
118
3
18
Podpulfrca
Citat:
Uporabnik peter_nn pravi:

Velikost 2 DIN, meni je bolj pomemben izgled (da paše na armaturo), hiter zagon in stabilno delovaje kot pa malo morje featurjev...

Blaupunkt San Diego 530 za slabih 300E. Igo, vzvratna kamera (sicer doplacilo), dvd, mp3, vse dela kot mora.

Mr_NO

Majstr
18. avg 2007
1.376
247
63
Kje za slabih 300€? Povsod kjer sem gledal je bil za slabih 400€. thx

Ga je kdo že vgradil v Toyoto Verso 2008?

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.197
46
48
Za v versota maš vgradnjo dokaj enostavno. Jaz sem radio ven jemal (letnik 2005-ampak isti model), pa mi je vse skupaj vzelo manj kot uro res pazljivega in umirjenega dela. Maš pa na netu tudi take, ki imajo front panele v slogu avtomobila. Jaz sem jo tudi gledal, ko sem kupil avto ampak sem po 3 mesecih iskanja obupal
smile-1.gif
Prevsem zato ker takat še ni bilo spodobne resolucije in strojne opreme, da bi stvar delovala gladko.

LP