Afganistanski flajštr

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Danes že cel dan na vseh postajah in vseh poročilih nabijajo o "ranjeni" slovenski pripadnici kontigenta v Afganistanu.
crazy1.gif

strela jasna, če greš v vojno cono za odlično plačilo, valda ne misliš, da te bodo obmetavali z rožicami?
Po mojem je to potenciranje incidenta namenjeno umiku naših enot iz Afganistana, ker nas to preveč stane.
Plus tega je še brez veze - kaj imamo (in smo imeli) mi tam za iskat?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.806
6.568
113
Za vstop v zvezo NATO je glasovalo 66,08 odstotka oziroma 637.882 volivcev.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Ta podatek je v tem trenutku irelevanten - gre za to, da nas ta misija precej stane, vlada je ugotovila, da bi se dalo prišparati precej miljonov € in sedaj preko medijev preparira ljudstvo, da bi se misija umaknila (a-la Španija in Italija
rolleyes-1.gif
).
Sicer to podpiram, samo scenarij je pa otroški.
crazy1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.806
6.568
113
V primerjavi z ostalimi stroški države gre za drobiž.

Danes je v medijih naprimer aktualna Služba Vlade RS za podnebne spremembe.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:

Plus tega je še brez veze - kaj imamo (in smo imeli) mi tam za iskat?

Če ti nemci pa francozi pa ZDA pa še kdo, rečejo da moraš biti tam, potem moraš biti.

Kdaj vam bo jasno v kakšnem svetu živimo
confused-1.gif

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.504
125
63
Jest nism nic kej slisu po radiu, sam na 24ur. Pac normalno da se pise o slovenki, ne vidim da bi pa iz tega delali nek bavbav.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Tej ženski sploh nič ni, je pa civilistka ne vojakinja.
No ja, nič ni????
Bolniško bo dobila zagotovo, pa kakšno odškodnino ker je zavarovana....

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
me zanima kako izgledajo novice v USA, kjer pomoje sploh ni več prostora za druge novice, če o vsakem ranjenem vojaku tok poročajo.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.586
5.171
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:me zanima kako izgledajo novice v USA, kjer pomoje sploh ni več prostora za druge novice, če o vsakem ranjenem vojaku tok poročajo.
Verjetno je politika prišla do tega, da bi se počasi spokali iz Afganistana. V tak namen pride taka novica prav. Gotovo ne bodo vsi za, ampak proti argumentom, da je življenje Slovencev tam ogroženo, se bo težko z boriti.
Ne vem pa, koliko se nam to posredovanje v Afganistanu splača. Ali so dobile naše firme kaj posla? Saj zato se na take misije gre. Prihodki morajo biti večji od izdatkov.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Ma naše firme so dobile qurac v Afganistanu, ne pa posla.
Pahor predvideva, da bo pokojninska padla in da bo treba zagotoviti dodatnih pol miljona € na leto in evo rešitve: naše tabornike domov (na podlagi enega šumenja v ušesih, ko so s hamerjem na mino zapeljali in ene praskice civilistke...
crazy1.gif
Jao, pa mi smo hujš od Italjanov, pa že uni so podn).