AdriaRoute na SD kartici

Timy

Pripravnik
27. mar 2008
50
0
6
Nikjer na forumu nisem zasledil postopka za nadgradnjo oziroma posodobitev AdriaRoute, ki sem jo kupil original na SD kartici. Povsod so navodila samo za CD verzijo, omenja se 25. mestna koda...., tega pa pri SD kartici nisem dobil. Mi lahko prosim kdo lahko razloži kako je s tem. In pa še to, kako bi lahko uporabljal poleg Adria Route še Topo Slovenija, ker na nuvi 250 ni dovolj pomnilnika. Hvala za pojasnila.

leni

gps navigator
17. avg 2007
1.549
0
36
S46.2296732 V14.5190865
www.sajko.com
Kar se tiče AT, pač dokupiš kartico.Kar pa se tiče AR je pa tako, sigurno imaš tudi 25 mestno kodo, če si jo kupil uradno. Potem si preneseš AR iz garminove spletne strani, naložiš na računalnik in odkleneš z tisto kodo ki jo imaš, daš kartico v čitalnik odpreš mapsource in si naložiš na kartico novo AR.
Nisem pa siguren če je to res, ker nimam izkušenj z original kupljeno kartico.

Timy

Pripravnik
27. mar 2008
50
0
6
Saj to je bistvo. Kode pri SD kartici NI. Ker je zagotovo še kdo kupoval original AR na kartici in ne na CD-ju, prosim za njihove izkušnje glede nadgradnje. Pa tudi za Topo Slovenija mi ni jasno. Če jo kupim na drugi kartici in če jo želim uporabljati, moram vzeti ven kartico na kateri imam AR in potem TOPO ne bo rutabilna. Kako imeti obe na eni kartici, če je seveda dovolj prostora in če naprava ta podpira?

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.609
710
113
Citat:
Uporabnik Timy pravi:
Nikjer na forumu nisem zasledil postopka za nadgradnjo oziroma posodobitev AdriaRoute, ki sem jo kupil original na SD kartici. Povsod so navodila samo za CD verzijo, omenja se 25. mestna koda...., tega pa pri SD kartici nisem dobil. Mi lahko prosim kdo lahko razloži kako je s tem. In pa še to, kako bi lahko uporabljal poleg Adria Route še Topo Slovenija, ker na nuvi 250 ni dovolj pomnilnika. Hvala za pojasnila.
čisto enostavno
razpakiraš in prepišeš obstoječo datoteko na SD kartici
http://www.adriatic-travel.net/adria-route/AdriaROUTE_2.00_MobileXT.zip