Adobe Production Premium CS3

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
.....kupujem, legalno. Cena pri naših dealerjih 1850 EUR, cena v USA (Amazon....) 960 EUR. Ameri ne shippajo v EU.
Jeba živa! Cenovna politika sfukana totalno! Kaj svetujete? Poiskat kakšno vezo v USA in naročit preko nje?

V bistvu gre v paketu za 9 DVD-jev, kateri se lahko pošljejo v več serijah?
Kakšne so vaše izkušnje?

LPM;

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
Adobe ima tko sfukano aktivacijsko politiko, da se včasih še pri certificiranih dealerjih kupljeni paketi ne zaktivirajo (klicarjenja na tech support, faxiranje original računov...). Če bi bla zadeva 200 dolarjev, bi brez problema naročil na ebayu, pri tem denarju pa grem rajši na kakšno bolj ziheraško foro.

LPM;

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Mi smo v firmi hoteli kupiti en Adobov izdelek prek ameriškega dela strani na download varianto. Vendar ko so v financah vtipkali številko kartice jih je zavrnilo, češ da smo evropejci...

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Verjetno bi se zataklnilo pri davku, oziroma na carini. Čeprav je v paketu samo nekaj ploščkov je zadeva dejansko vredna veliko in bi država hotla svoje. Američani pa tudi vprašanje, če ti bodo poslali tax-free, da bi vsaj malo prihranil (sicer, imajo nižjo stopnjo davka).
Si probal še iz kakih drugih držav EU, ali je isto povsod? Britanija?

lp

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.874
756
113
www.jernej.org
Mislim, da ga 20% davka + nekaj malega stroškov carinjenja ne bi motilo, glede na to, da se pri nas zadeva prodaja za 100% višjo ceno
wink-1.gif

gorazdo

Pripravnik
6. avg 2007
323
1
18
Ljubljana
Poizkusi z upgrejdi... iz kakaga starejšega CSa, Photoshopa,...

Pri nas smo pred kratkim kupili 11 licenc,.. nekaj upgrejdov, nekaj polnih.

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Nisem nič jaz sprobaval, to mi je povedal sodelavec iz financ, ki je poskusil opraviti nakup prek spleta. Gre pa tu za varianto z downloadom, torej ne gre za nobeno pošiljanje po pošti pa carinjenje.

Kolikor se spomnem je bil problem v tem, da ko je vnesel številko eurocarda, mu je zavrnilo plačilo, češ da gre za kartico iz evroobmočja al nekaj takega.
Drugo pa nismo nič sprobavali, k so v tej naši firmi kt prvo vsi računalniški nesposobneži, kot drugo birokrati, kot tretje ko mu ni ratalo, je namesto da bi mene poiskal, pa bi še kaj sprobali, kr direkt iz Eastern Europe dela kupil za skoraj 2x ceno...
Ma sej vseeno, sej ni šlo iz mojega žepa konec koncev, a bi zdaj vsaj mel več izkušenj s tem.
sprasujem se.gif