Adijo Castro

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
"Ne bom se potegoval in ne bom sprejel - ponavljam, ne bom se potegoval niti sprejel mesta predsednika državnega sveta in vrhovnega poveljnika," je v komunističnem glasilu Granma zapisal 81-letni El comandante, ki je Kubi vladal skoraj 50 let, od leta 1959.

Oblast je leta 2006 bolezen začasno predal svojemu bratu Raulu, ki bo, po napovedih že v nedeljo, najverjetneje postal novi predsednik Kube.

Castro ne bo več predsednik Kube

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Pred parimi leti je pa še izjavljal, da bo živel in vladal do 140-ega leta.
hysterical-1.gif

mimmy

Pripravnik
6. avg 2007
520
2
16
z glavo med oblaki
Hm, me zanima, kdaj bodo objavili, da sploh ni več živ... mislim, da nisem edina, ki dvomim, da tale stric še taca po naši ljubi zemljici.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Citat:
Uporabnik mimmy pravi:
Se pa govorice o Drniju kar pridno širijo...

Tako kot so se o Jupolu, ane...
ne-ne-1.gif

Drugače pa tudi sam dvomim, da bi bil še živ... Ker za takimle priznanjem, da ne bo za nič kandidiral, se nekaj skriva...

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.234
113
Citat:
Uporabnik Yogi pravi:
Citat:
Uporabnik mimmy pravi:
Se pa govorice o Drniju kar pridno širijo...

Tako kot so se o Jupolu, ane...
ne-ne-1.gif

Drugače pa tudi sam dvomim, da bi bil še živ... Ker za takimle priznanjem, da ne bo za nič kandidiral, se nekaj skriva...

o jupolu? ne me hecat.... zdaj pa moram it čekirat
cool-1.gif

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Jupol...nekdo je izjavil da je razprodaja barv in to celo, se mi zdi, 80%. in vsi hiteli v merkur samo ker je toliko poceni, čeprav niso imeli nič za pleskat, ampak važno da prešparamo. No, takrat se je tudi lepo videlo, da je veliko naivnežev med nami. Pod prvim postom pa je bilo z belo napisano da je to pač joke.

Jerez

Pripravnik
27. jul 2007
561
0
16
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
Jupol...nekdo je izjavil da je razprodaja barv in to celo, se mi zdi, 80%. in vsi hiteli v merkur samo ker je toliko poceni, čeprav niso imeli nič za pleskat, ampak važno da prešparamo. No, takrat se je tudi lepo videlo, da je veliko naivnežev med nami. Pod prvim postom pa je bilo z belo napisano da je to pač joke.

če se ne motim, je bil avtor teme o jupolu in Drnovšku eden in isti duh
grin1.gif