Adidas v Avstriji

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Vem, da je blo na forumu ze omenjeno par trgovin. Pa če ob iskanju slučajno kako spregledam pa za v bodoče, če bo kdo iskal bo tko lazje najdet, bi prosil, da poveste kje je kak adidas shop v avstriji. Pa tko da je mal večji, ne kake "vaške luknje".

Prvi mi pade na pamet v Viktringu. Pa v nekem mega super velkem centru oz. je ze skor vas:) vem da je, sam ne vem kje je ta center.

Od dopusta je še neki dnarja ostal, pa bi šli mal na izlet
grin1.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Jaz sem v Zagrebu vidla velko tablo je pisalo Adidas outlet store. Če je to sicer vredu, ne bi vedla.

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
V celovcu maš v Viktringu addidasovo trdovino, v City arkaden pa kup štacun, ki prodajajo adidasove zadeve (lih danes sem kupil tanov model goodyeark), ki so vsaka posebej bolje založene kot vse naše skupaj.

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
V celovcu maš v Viktringu addidasovo trdovino, v City arkaden pa kup štacun, ki prodajajo adidasove zadeve (lih danes sem kupil tanov model goodyeark) , ki so vsaka posebej bolje založene kot vse naše skupaj.

Kolk si dal?

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
viktring je podn, sicer majo res stvari, ki jih pri nas se ni, ampak to je outlet in jaz osebno redko najdem kaj zase. drugace pa adidas originals na dunaju!

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
viktring je podn, sicer majo res stvari, ki jih pri nas se ni, ampak to je outlet in jaz osebno redko najdem kaj zase. drugace pa adidas originals na dunaju!

tole potem ni outlet in so cene temu primerne?

me drži, da bi kr vse troje šel pogledat, sam pol morem it za 2dni.

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
torej jutri gremo v Celovec v Adidasa.
Če kdo pozna bi rad se kaksen nasvet za kaksno vredu trgovino z cunjami ter čevlji v Celovcu, po možnosti da se da kje v bližini dobit parkplac.

LP

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
V soboto sem bil v Celovcu.
Adidas trgovina je pri prvem semaforju v Celovcu zaviješ desno prideš v vas Viking (neki tazga). Trgovina je na desni strani. Poleg nje je še ena z različnimi znanimi firmami.
Drugače imaš pa v centru Celovca C&A, ki ima miljon več in drugačne robe kot pri nas.
V industrijski coni imaš pa Vogel in še veliko drugih trgovin, ki so po moje bolj švoh in pa SportExpert za športno robo (ala naš Hervis sam boljša roba).
Kakšne pametne trgovine s čevlji pa v Celovcu nisem nikoli našel.

Vrsho

Pripravnik
28. jan 2008
633
4
16
41
Šentvid pri Ljubljani
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Smjs pravi:
V soboto sem bil v Celovcu.

Mogoče sva se pa celo srečala...

Sicer pa v tej Adidasovi trgovini ni več toliko poceni robe. Včasih si dobil res kaj ugodno, sedaj pa je vsa znižana roba v enem prostoru, kjer si moraš vzet res čas, da najdeš kaj zase. Vse je namreč zmešano (oblačila za moške, ženske, majice, hlače, obutev tud kar nametana...). Skratka obisk adidasa se splača samo če greš lih mimo...

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
V Adidasu so cene kar zasoljene, brskati po ugodni robi se mi pa ni dalo.
Večino nakupov sem naredil v C&A in pa v SportExpertu, kjer so imeli glih akcijo TaxFree in je bilo še dobrih 16% ceneje.
Aja pa še v Ikejo sem skočil.