Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Sem probal NetGuard - deluje, če teče v ozadju, emulira lokalno VPN povezavo na kateri si potem sam nastaviš hosts file z blokiranimi oglasi. Oglasi so potem blokirani v vseh aplikacijah.
Drugače pa Brave brskalnik tudi solidno blokira oglase - dejansko Chrome s funkcijk blokiranja oglasov.
men je pa cudno, da veliko app sploh nima moznosti da jo kupis in si brez oglasov.
sej tud razni forumi bi lahko imel za placat in si brez oglasov. marsikateri forum ke cist necitljiv k je tok oglasov. najboljsi so pa uni k kr skacejo po strani...
al pa youtube. takoj placam nekaj evrov, da sem brez oglasov...
Sem dal prav zato še FF gor, ampak... Sem poskusil par naših novičarskih sajtov npr zurnal24, oglasov res ni ampak tudi podstrani ne odpira hehe... za razliko od Chroma z ublock origin na win$ kjer vse lepo odpira
Isti štos z Opero mini ki sem jo od nekdaj uporabljal za surfanje pri slabem signalu v hribih, ima adbloker vgrajen, tudi ta marsičesa pol ne odpre.
Torej, se toplo priporočam če komu kakšna varianta na nerutanem Androidu dela brez tovrstnih težav.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.