ABANKA mastercard obračunsko obdobje ?

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.452
158
63
Pozdravljen.

Verjetno je tu kakšen komitent abanke .

Zanima me namreč sledeče. Kako konkretno ima abanka narejen obračun za mastercard.

Pribanki Celje je bilo takole :
Obračun od 12 do 12 , plačilo obveznosti 18 v mesecu. Kar si porabil 13 je že za naslednji mesec. In 12 se je števec porabe nastavil na
0. Istočasnose ti je sprostil ves razpoložljiv limit ,čeravno si porabo prejšnjega meseca poravnal šele 18.se pravi da si imel limit
1000 evrov seti je 12 sprostil na 1000 evrov.

Ima kdo konkretne izkušnje kako je pri abanki. ?

Lp
Hvala.

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.452
158
63
Citat:
Uporabnik simon_m34 pravi:
limit se sprosti 18. ko odtegnejo in nič prej..vsaj pri meni je tako

Ok... Hvala.

Pa drugače kakšno je mnenje o abanki ?

Banko celje je abanka prevzela. Pa sedaj ali ostanem oz.presedlam na abanko ali pa čisto nekam drugam ?

Če na hitro rabiš kakšen hitri kredit ,izredni limit.... So komplikacije ali je ljudsko ?

lp

simon_m34

Fizikalc
25. jul 2007
467
27
28
44
MB
Hitri kredit sem dobil vedno brez problema, sicer niso bile neke visoke vsote tam do 2-3 jurje, denar na roko brez komplikacij.

Za večji kredit na 5 let tudi nobenega problema, pa imam povprečno slovensko plačo. Koliko sem primerjal stroške kreditov so pa tudi približno enaki kot druge banke. Ene nekaj cenejše ene dražje.

Komitent sem pa od 2003 in res nimam nobene pripombe. Nisem pa nikoli bil na drugi banki niti delal nekih resnih primerjav cen storitev in podobno.

Tudi spletna banka dela kot mora in ne pogrešam nič.

Kak se pa obnašajo ko si tam pa je verjetno tudi odvisno od poslovalnice, v moji enoti sem mogoče 1x na leto in vse korektno. Verjetno je enako v drugih tudi.

Sam ostajam naprej komitent in niti ne razmišljam da bi zamenjal.
Moje mnenje pač..bi pa verjetno napisal isto, če bi bil na kateri drugi banki, ker nekih blaznih razlik ne more biti.

lp

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.452
158
63
Citat:
Uporabnik simon_m34 pravi:
Hitri kredit sem dobil vedno brez problema, sicer niso bile neke visoke vsote tam do 2-3 jurje, denar na roko brez komplikacij.

Za večji kredit na 5 let tudi nobenega problema, pa imam povprečno slovensko plačo. Koliko sem primerjal stroške kreditov so pa tudi približno enaki kot druge banke. Ene nekaj cenejše ene dražje.

Komitent sem pa od 2003 in res nimam nobene pripombe. Nisem pa nikoli bil na drugi banki niti delal nekih resnih primerjav cen storitev in podobno.

Tudi spletna banka dela kot mora in ne pogrešam nič.

Kak se pa obnašajo ko si tam pa je verjetno tudi odvisno od poslovalnice, v moji enoti sem mogoče 1x na leto in vse korektno. Verjetno je enako v drugih tudi.

Sam ostajam naprej komitent in niti ne razmišljam da bi zamenjal.
Moje mnenje pač..bi pa verjetno napisal isto, če bi bil na kateri drugi banki, ker nekih blaznih razlik ne more biti.

lp

Tudi moj prvi vtis je dober...
Bomo imeli družinski paket in vsaj kolikor sem jaz prečekiral je zadeva kar konkurenčna.
Gre za prenos računov ,tako da so še zaradi tega določene ugodnosti.

Ne razmetujem z denarjem ,samo da bom sedaj kompliciral ker je tu recimo en evro dražje ,drugje pol evra ceneje je pa tudi brezveze...
lp