Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
A je tu kdo ki ima internet pri a1 in ima modem ubee tvw625?A vam dobro dela wifi?Jaz imam problem ker mi preko wifi-ja deluje kot bi imel klicno linijo.Se da kje nastavljat hitrost wifi-ja?Ali imajo pri a1 kak modem ki ima dober wifi?
To je ena od rešitev ampak nebi rad dodal še ene "škatle" na razstavo na polico/zid.So tri škatle dovolj zaenkrat.Zato me zanima če a1 ima kak drug modem v ponudbi da bi imel dober wifi.Po nekih informacijah so včasih imeli v ponudbi FRITZBox 7360 ki ima res dober wifi vendar nevem če ga še imajo.
Torej če namesto tega ubeja dam svoj linksys ruter bi to bilo ok?Imam pa tudi tv takonda ni samo internet.A tv bontudi delovala?Sorry nisem glih domač v teh vodah.
Ne, ni res, router ni in ne deluje kot modem(=MOdulator/DEMudolator). Ti si vrjetno na optiki in modema sploh nimaš, si tudi od njih dobil samo (all-in-one) router, ki si ga zamenjal s svojim (all-in-one) routerjem.
Če ima sedaj (all-in-one) DSL modem+router, pa ne more kar namesto njega priklopit običajnega routerja.
Vem da ta post ni odgovor meni bom pa vseeno napiisal da ne bo nesporazumov.Imam paket kombo pri a1 preko telekomove optike.Zato imam telekomovo škatlico in še ta modem ubee.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.