a je tole plagiat

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Britanski premier David Cameron, četudi Britanci niso v evroobmočju, Grkom sporoča, da imajo dve možnosti. Ostanejo lahko znotraj evra ali odidejo ven,

ker kaj tko pametnega ne izjavi ravno vsak zemljan. sem presenečen nad njegovo modrostjo in razgledanostjo.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Bi rekel, da je to prevajal en vrli novinarček. Bolj verjetno je rekel, da lahko ostanejo in upoštevajo dikcijo iz EU ali pa odjebejo nazaj k albancem.

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Ne vem, kaj so napisali naši mediji, vendar se ne bi čudil, če bi "kreativni" novinarji spet malo po svoje prevedli.

Cameron je pred dnevi uporabil frazo 'make up or break up"

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Britanski premier David Cameron, četudi Britanci niso v evroobmočju, Grkom sporoča, da imajo dve možnosti. Ostanejo lahko znotraj evra ali odidejo ven,

ker kaj tko pametnega ne izjavi ravno vsak zemljan. sem presenečen nad njegovo modrostjo in razgledanostjo.

Mislim ej ... toliko prečebuliš za računalnikom, pa še danes ne veš, da so britanci že od 1973. leta v EUju ...

Aja ... ti si mel oš tam dol, srednješolsko izobrazbo če imaš, si jo itak kupil ...

17. dec 2010
1.174
0
36
125
aja, pardon ...

Mogoče je oni zato grozil, ker je evroobmočje odvisno od vse evrope in ne samo od države znotraj evroobmočja ... vsa evropa rešuje vso evropo ... In če grčija gre iz evrope, je to dobro tako za nas, kot za angleže ...

gr69

Guru
15. dec 2009
11.664
2.702
113
še v SLO - ampak komaj
Si pa trd
rolleyes-1.gif

EVROOBMOCJE - tam kjer je EVRO uradno placilno sredstvo
EU - zdruzba 27 drzav - enotni trg itd
EVROPA - geografski pojem

Sicer pa mas prav - mogoce bi res bilo bolje, da gre Grcija iz Evrope - naj s pridruzi Avstraliji pa naj se oni tam doli jebejo s sranjem, ki so ga zakuhali.

13. jul 2011
2.677
626
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:

Itak da je plagiat. Oz vsaj parafraza Milovanoviča, ki je že pred leti ugotovil, da "če ne bo ne ena ne druga ekipa zmagala, bo pa neodločeno."

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Ti kar čakaj ... jaz sem že zaključil z diplomo ... Lahko pa prideš, pa greva skupaj k uri slovenščine, potem pa te še malo sam naučim izgovorjave lepih besed ...

Kako v redu človek si, se takoj opazi po tvojem obnašanju ... butalec.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
poba, a se ti rad igraš z ognjem? ker jajca maš lahko pečena v dveh dneh.

drugače pa..če bi ti videl v meni idola, somišljenika..bi to pomeni samo eno..da sem podoben tebi, kar pa bi bila katastrofa. mama take k si ti rodi na 100 let enga, dva mogoče.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a me maraš al ne, se mi gladko j...mi je pa všeč, da maš tak lep mišljenje o meni. ti napopam definicijo, če mogoče ne veš kaj si rekel

Kolerik je dinamična oseba, ki sanja neuresničljive sanje in se hoče dotakniti nedosegljive zvezde. Vselej cilja, dosega in uspeva. Njegov temperament najlažje razumemo in z njim shajamo, vse dokler upoštevamo njegovo zlato pravilo: "To naredi po moje in TAKOJ!" Koleriki so podobni sangvinikom po tem, da so odprti, brezbrižni in optimistični. Znajo odkrito komunicirati z ljudmi in vedo, da se bo vse končalo dobro, dokler bodo imeli glavno besedo.

So rojeni voditelji in jih njihova narava sili v nadzor položaja. Koleriki sicer nočejo vsiljevati svoje volje, marveč v različnih položajih hitro odkrijejo logično rešitev in predvidevajo, da tudi vi hočete, kar je pravilno. Ko poznate njihov mišljenjski vzorec, se jim lahko uprete, za kar vas bodo spoštovali. Če koleriku pustite, da vas rine sem in tja, bo s tem nadaljeval. Ker kolerik izreče, kar tisti hip misli, in ne razmišlja o sogovornikovih občutkih, ga pogosto prizadene, vendar to ni njegov namen. Ker se kolerik ukvarja z resničnostjo in prakso, običajno ne sočustvuje z bolnimi ali šibkimi. Niso hudobni ali kruti; zgolj nimajo časa za trpeče. Močni koleriki od otroštva naprej vedo, da imajo prav. Začuda je močni kolerik najbolj sposoben nekaj nagonsko pravilno oceniti. Če niste prepričani v katero smer naj bi se obrnili, sledite njegovi močni osebnosti.

17. dec 2010
1.174
0
36
125
No, mi smo malo več stvari jemali ...

Sem pa šel poiskat na google in našel lepšo razlago, kot si jo ti ...

KOLERIK

Čustvene lasnosti :

Dobre lasnosti :
Odločen pri prinašanju odločitev. Močne volje. Optimist. Sam zadostuje sebi. Pogumen in neustrašen.

Slabe lasnosti :
Težava je jeza, katera se lahko spremeni v nasilje. Noobčutljiv je na potrebe drugih. Nečustven in hladen. Skoraj da ne ceni estetike. Neprijazen in rad žali ljudi. Nekateri ljudje se mu gnusijo.

Odnosi do drugih :

Dobre lasnosti :
Ne pričakuje da bi kdo drug delal tisto kar on dela. Težko mu je odvzeti pogum. Močan vodja. Dobro zna oceniti ljudi. Dobro motivira ljudi, jih spodbuja. Zelo poretko s ustraši ponujenih prilik.

Slabe lasnosti :
Primankanje sožalja. Prinaša odločitve za druge. Lahko je grob in krut. Poskuša nadvladati v skupini. Aroganten in ukazovalen . Uporablja ljudi v osebno korist. Ne oprošča in je zelo maščevalen. Nagnjen je k presodkom in fanatizmu.

Delo in druge aktivnosti :

Dobre lasnosti :
Dober organizator, in je v tem res strokovnjak. Hiter in zanesljiv v nujnih primerih. Bister, hitro razmišlja. Zelo je praktičen, in spodbuja druge k delu. Uspešen v opoziciji. Postavi si cilje in te tudi izvrši. Orjentira se glede na program.

Slabe lasnosti :
Preveč je samozaupljiv. Prebrisan. Neanalitičen, podrobnosti ga utrujajo. Trmast in nepopustljiv. Druge prisili da se strinjajo z njegovim načrtm dela. Dolgočasen in težko se mu udovolji. Čas ima samo za sebe in svoje načrte. O svoji zamisli se ne pogovarja z drugimi.

Največje potrebe :

Dobre lasnosti :
Da bi postal občutljiv na potrebe drugih. Da bi priznal svoje napake. Oproščati drugim njihove napake in da bi bil toleranten do njih.

Slabe lasnosti :
Da bi se več pogovarjal z drugimi o svojih načrtih, in da ne bi sam prinašal vseh odločitev. Da bi razvil notranji mir.

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Ja problem je.. da kolerika po dobrih lastnostih težko ločiš, ker imajo skoraj vsi karakterji podobne ali iste lastnosti ... kolerik se bolj kot ne razlikuje po jezi in pretepanju pa tem ... nasilniškim dejanjem ...