Budi, po 90-dneh moraš dieto opustiti, vendar se moraš še naprej prehranjevati po določenem redu, Godfather, ti pa, ah, brez veze.
Skorpy, vesel sem, da si se oglasila, če se ne motim, si ti v tretji fazi!
Gretzky, zelo realno si napisal, točno tako je!
Sicer pa sem odprl temo zato, da vidim, kakšno je vaše mnenje, zase ve, ker sem to že prakticiral in to zelo uspešno!!! Shujšal sem cca. 18 kg, težo bi se dalo obdržati, vendar sem nekaj dobil nazaj, ne morem reči, da namerno, ampak točno vem zakaj. Ne izgovarjam se, da je krivo to, da sem najprej shujšal, sedaj pa je to hujšanje krivo, da sem kg dobil nazaj! Ne, vsak si je sam kriv!!! Jaz se premalo gibljem, ne zajtrkujem, za kosilo malo, vmes kakšen piškot, pa alkohol, zvečer pa juhuhu!!! V glavnem, povedati hočem, da nimam reda in da se prehranjujem nezdravo!
V glavnem, s ponedeljkom bom spet začel, mogoče ne točno po jedilniku in tako rigorozno, vendar z več gibanja in reda pri prehranjevanju! Sicer pa mi ta dieta zelo ustreza, hrana je res odlična in na koncu tedna, ko se npr. tehtaš, sploh ne moreš verjeti, da si toliko izgubil In to brez lakote!!!Če koga zanima, lahko napišem primer jedilnika za prvi teden, ki sem ga sestavil zase in preizkušeno deluje(pa ne da začne hujšati, ampak da pokažem, kako dobro in v neomejenih količinah se da hujšati in to zelo učinkovito)!