Citat:
Uporabnik ynos pravi:
S kakšnimi posti? Streznitvenimi?
Boš rekel, da do tega umetnega "dirkališča" vozite vsi lepo v mejah normale? My ass. Danes sem videl stilota, ki je "moral" z ročno potegniti ovinek in skoraj sklatil avto, ki je stal v križišču, četrt sekunde kasneje pa pešča na drugi strani ceste.Takim bi vzel izpit, spisal kazen za par 1000€. Folk se ne zaveda, da so ogrožena življenja nedolžnih ljudi.
Grem jaz po puško pa streljati po Golovcu zvečer. Itak je res zelo majhna možnost, da bom koga zadel.
Sicer pa take zadeve z avti so samo nadomestno primerjanje pritlikavih tičev.
Da ne boš užaljen. Ne leti direktno nate, ampak na tiste, ki se najdejo v tem postu.
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
Jaz recimo, da razumem obe strani. Ne strinjam se ravno z ilegalci, zavedam pa se, da smo ena redkih držav brez dirkališča za avtomobile. Drugače pa ja, sem prepričana, da so tisti, ki se na čistilni tedensko znašajo nad R8 in podobnimi stroji ziher komaj dopolnili 18 let.Ajaj, bo treba prvo malo pogledat, kaj dejansko se dogaja in kdo dejansko sedi takrat za volanom.
Da ne omenjam budal, ki so na ilegalce pripeljali kar celo familijo in se lepo postavili ob cesto s svojimi otroki. Ne bi rekla, da gre tukaj za mlade mulce, skupen imenovalnik vseh teh norcev je samo to, da so moški.
Citat:
Uporabnik zdravnik pravi:
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
Jaz recimo, da razumem obe strani. Ne strinjam se ravno z ilegalci, zavedam pa se, da smo ena redkih držav brez dirkališča za avtomobile. Drugače pa ja, sem prepričana, da so tisti, ki se na čistilni tedensko znašajo nad R8 in podobnimi stroji ziher komaj dopolnili 18 let.Ajaj, bo treba prvo malo pogledat, kaj dejansko se dogaja in kdo dejansko sedi takrat za volanom.
Da ne omenjam budal, ki so na ilegalce pripeljali kar celo familijo in se lepo postavili ob cesto s svojimi otroki. Ne bi rekla, da gre tukaj za mlade mulce, skupen imenovalnik vseh teh norcev je samo to, da so moški.
ja in kaj pol če v sloveniji na dirkališča???
maš možnost na Hrvaškem, maš hungaroring evente.....s taboljšimi avta, pa se tudi nekaterim znancem ni problem na hockenheim zapeljati....da stestirajo kolk so počasnejši od Šumaherje.....
ne pa tle, ko vidiš neke mladce s kilo želeje, 10 let staro vtec hondo, pa bi se šli streetrace..
Boooga ti! Sama dobrota in previdnost te je. Le od kdaj se mularija na forumu sekirate o zimi ledu dežju itd...Tako na stomater bi se radi na teh poligonih in dirkališčih naučili vozit previdno po snegu dežju itd....ko pa je treba imet zimske gume na avtu, imate pa 100 in en izgovor zakaj zimskih gum sploh ne rabite, saj itak obvladate...Citat:
pa ne za to, da bi se folk navadu noret, ampak bi na njemu lahko imeli simulacijo različnih cestišč - dež, sneg, poledica,...)
s tem bi ubili 2 muhi na enkrat in vsi bi bili zadovoljni.
A je na dirkališčih ponavad skoz zima, led in sneg, da se tam lahko učiš po takih pogojih vozit?Citat:
zdaj je pa stanje tako, da se avtošola uči na cestah in recimo nekdo, ki dela izpit za avto sredi leta nima niti osnovnih pogojev da bi se ga naučilo recimo obvladovati vozilo v zimskih razmerah.
No pa ti povej, kaj naredi počasni voznik, ki vozi samo 20 po ravni cesti takrat kadar je sneg samo v hribih, pa se znajde v nepredvidljivi situaciji!Citat:
da ne govorim kaj omenjeni voznik naredi, če pride do nepredvidljive situacije na takem cestišču