7 let

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
764
-9
16
menda naj bi človek na vsakih 7 let doživljal fizične in psihične spremembe, ki posledično vplivajo na njegovo življenje...
npr. menda izredno dosti vez propade v sedmem letu.. ipd
kakšne so vaše izkušnje, to drži tudi za vas?
zame že...

g_man

Pripravnik
18. avg 2007
100
0
16
38
Zadnjič sem po nesreči doma razbil ogledalo. Baje da bom imel zdaj 7 let nesreče.
Upam da to ne pomeni, da bom tolk časa suh (brez češplje)
cry12bpy.gif

civil

Fizikalc
18. jul 2007
1.350
0
36
Citat:
Uporabnik g_man pravi:
Zadnjič sem po nesreči doma razbil ogledalo. Baje da bom imel zdaj 7 let nesreče.
Upam da to ne pomeni, da bom tolk časa suh (brez češplje)
cry12bpy.gif

Sedaj te čaka 7 let nesreče .Nobene suhe češplje.
cheer.gif

MG3

babi
20. jul 2007
533
0
16
Bakovci pri MS
www.opelforum.si
Baje moškim vsakih 7 let zraste en pasji zob, zato gredo veze narazen
ne-ne-1.gif
(joke)

Ko sem napolnila 7x7 let me je srečala pamet, prodala sem svoj delež dediščine in si zanj kupila prijetno hiško v Prekmurju
cheer.gif

Zdaj uživam pri delu z
roza.gif
, ki jih imam vsepovsod polno.

Domzalcan

Vzoren Državljan RS
22. jul 2007
228
0
16
42
Domaležale
Hja, zdej ko je bil datum 7.7.2007 so se kar vsi nekaj poročili in kaj jaz vem. Ubistvu so pa to najbolj nesrečne številke kar se jih lahko najde.

If u verjameš
grin1.gif

mimmy

Pripravnik
6. avg 2007
520
2
16
z glavo med oblaki
Zadnjič nisem poslala naprej pisma sreče 316 osebam, zato me čakajo 3 leta nesreče... čaki, ali 7... v glavnem, naslednjih 10 let bom vsekakor nesrečna (da bo zagvišno).

stupid-1.gif

Ljudje se dejansko spreminjamo, pa se nas večina tega sploh ne zaveda... pod vplivom zunanjih dejavnikov, spoznanj, do katerih pridemo na podlagi izkušenj, lastnih prepričanj, ki jih ustvarjamo, zavržemo ali spreminjamo. Tako, če te nekdo sreča po 10 letih in ti reče, da se nisi prav nič sprmenil, to ne drži popolnoma (če ne drugega, imaš vsaj kakšno gubo, siv las ali pa kilogram več
grin1.gif
)

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
No meni se je zgodilo, da sva šla z bejbo po 7 letih narazen. Ampak zaradi tega še zmeraj ne verjamem v te numerološke bedarije.

coyoteugly

Pripravnik
3. sep 2007
37
0
6
Z mojo sva imela zelo veliko krizo pri 7-ih letih, ki sva jo prebrodila in lahko povem, da je sedaj dosti boljše. To sem že slišal pravit, da če po 7-ih letih ostaneš skupaj, da je potem tisto, dokler naju smrt ne loči.

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Citat:
Uporabnik coyoteugly pravi:
Z mojo sva imela zelo veliko krizo pri 7-ih letih, ki sva jo prebrodila in lahko povem, da je sedaj dosti boljše. To sem že slišal pravit, da če po 7-ih letih ostaneš skupaj, da je potem tisto, dokler naju smrt ne loči.

ne bo držalo
jezen.gif
po petnastih letih (po več kot eno letni krizi) sem se pred mesecem ločil. . .

tolk da veliko sreče čez sedem let. .
nahrung002.gif

coyoteugly

Pripravnik
3. sep 2007
37
0
6
Citat:
Uporabnik Abeta pravi:
ne bo držalo
jezen.gif
po petnastih letih (po več kot eno letni krizi) sem se pred mesecem ločil. . .

tolk da veliko sreče čez sedem let. .
nahrung002.gif

frown-1.gif
jebemu sunce, tako praviš ti. Hmmmm, ok, do takrat je še 7 let, bomo videli kako bo in hvala na lepih željah.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
neki pravjo da ko se enkrat poročiš da imaš potem pa krize zakonskih let...samo ne vem na kolk let se pa tam vrstijo.

Nazadnje urejeno:

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
4 mojim kolegom - vsi po 7ih letih
meni, enako po 7ih letih...

To je zato k bejbe pač verjamejo v te zadeve... Sem že poslušal o tem... Sam bolj verjamem v naključja...

splash

Fizikalc
1. sep 2007
439
49
28
43
Če ti ni usojeno, potem tilahko karkoli propade po 1 mesecu, po sedmih mesecih, po treh letih ali sedmih letih ali 10 letih,
Pozneje pa ne
evil.gif

pikec85

Pripravnik
24. jul 2007
840
0
16
38
www.lajsta.si
Citat:
Uporabnik Domzalcan pravi:
Hja, zdej ko je bil datum 7.7.2007 so se kar vsi nekaj poročili in kaj jaz vem. Ubistvu so pa to najbolj nesrečne številke kar se jih lahko najde.

If u verjameš
grin1.gif

ne pozabi, da je seštevek teh številk the number 23 - jim carey bi pomojem znal odgovorit
wink-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Nekje pravijo da teh 7 let velja če niste dvigovali deske pri scanju in je po scanju niste spuščali, ter če ste zokne puščali vseposod po bajti.... hopla hopla, kaj pa če je vse res?
shocked-1.gif

Nazadnje urejeno: