Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ima kdo kakšno priporočilo kakšn 65'' cenovno dostopen TV vzet? Kakšni so TVji v tej dimenziji, ki so po 600-700€? Ali je sploh smiselno kupit kaj takega?
Samsungov televizor z naprednimi funkcijami vam prinaša izjemno izkušnjo gledanja in zabave. S štirimi glavnimi funkcijami, ki jih ponuja, boste uživali v živahnih barvah, visoki ločljivosti, vrhunskem operacijskem sistemu in harmoničnem zvoku. PurColor poskrbi, da vsebine gledate v živahnih...
mam Hisense ne vem tocno ker model, nek osnovni. 65inč, cena je bila mislim da 570€, za 1€ sem pa dobil zraven še soundbar.
edit: model 65A6BG cena 559€.
dela super. jaz ga gledam cca. 2h na teden, otroc ga vec uporabljajo, youtube, xbox,...
mam Hisense ne vem tocno ker model, nek osnovni. 65inč, cena je bila mislim da 570€, za 1€ sem pa dobil zraven še soundbar.
edit: model 65A6BG cena 559€.
dela super. jaz ga gledam cca. 2h na teden, otroc ga vec uporabljajo, youtube, xbox,...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.