5 mulcev + BMW M5

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.521
1.231
113
uf-1.gif

to me spominja na:
KLIK

uf-1.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
AmericanM5 responded: "I completely understand where you are coming from, assuming that I am irresponsible...that is definitely understandable. I do sometimes make bad decisions but I am young and I do drive safe and I will not endanger the lives of others."
rolleyes-1.gif

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.211
1.383
113
Fizika vedno zmaga.

Nesreča se je zgodila na privatni letališki stezi od John Travolte
si ne morem mislit kaj zdaj občuti... čeprav ni nič kriv.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Mešanica neumnih mladcev in superduper avtomobila BMW, že vnaprej lahko pove izid te kombinacije.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.949
-393
113
ja, me zanima kako spijo zdaj njegovi starsi, kateri so mu verjetno omogočili nakup takega stroja!

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
se strinjam, ceprav so tukaj starsi veeeelik problem. na las podoben primer se je ne dolgo nazaj namrec zgodil v kosezah (ljubljana) s Q7.

s tole kombinacijo si se malo ustel. vceraj se vozim po regionalni cesti ko mi v desnem ovinku na mostu cez potok nasproti, po mojem pasu!, pripelje stara babnica s cliotom. se dobro, da sem imel obute ze valjarje (letne gume) in sem preprecil da bi se oba kopala v vodi. obrnem, vozim za njo in stara kot, da se nic ni zgodilo, se vedno vsak ovinek vozi po nasprotni strani. koncno jo dohitim in prisilim, da ustavi. sva imela zanimivo debato, od tega, da me ni videla do tega, da sem jaz kriv ker sem prehitro vozil, ker imam bmwja
stupid-1.gif
ce bi bila mulc bi bila danes v delu, v osmrtnicah.

nagradno vprasanje, kaj narediti s takimi starimi debili!?

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ja, me zanima kako spijo zdaj njegovi starsi, kateri so mu verjetno omogočili nakup takega stroja!

petica je bila od fotra

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.211
1.383
113
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

petica je bila od fotra

Voznik nesrečnega avtomobila je napisal da je bila njegova, svojega 330i je zamenjal za M5 in doplačal razliko.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Hehe, in tebe majstra je rešila široka guma na tvojem superduper gggmobilu? Otročarija.
Citat:
nagradno vprasanje, kaj narediti s takimi starimi debili!?
Kaj narediti s takimi starimi debili?
Pospravit jih s ceste, enako pa je treba potem pospravit tudi mlade debile. Če bi se ta metoda in tak ukrep prijel, stavim, da bi blo med pospravljenimi veliko veliko več mladih kot starih.
Kaj dobim za pravilen odgovor na tvoje nagradno vprašanje?

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.949
-393
113
kdo bo pa proračun filal? pa bencin tankal, da bo država trošarine dobivala, pa zavarovanje pobiral? moreš gledat tko, da ima tud država korist od vsega tega! pomoje (grdo rečeno) je dost cenejše imeti par mrtvih na cesti, kot pa se vsemu temu odpovedat! sej to bi komot naredil! dovoljeno starost za izpit dvignejo na 30 in to je to! sej večina jih je takrat že dost bl odgovornih, s tem pa tud varnejših v prometu! sam pol nastrada ostalih 95% normalnih voznikov, k dobijo izpit z 18, in so odgovorni na cesti.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
kdo bo pa proračun filal?
Mularija bolj slabo fila proračun. Sama študentarija, ki nima za burek in živi na račun države in bonitet.
Mularija fila uglavnem WC školjke.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

petica je bila od fotra

Voznik nesrečnega avtomobila je napisal da je bila njegova, svojega 330i je zamenjal za M5 in doplačal razliko.

To je sam trdil, v resnici pa je avto bil od fotra (takih primerov tu na forumu nimamo
grin1.gif
).

BigBoss

Pripravnik
12. okt 2007
192
0
16
Posavje
Tukaj se pogovarjamo o voznikih in VSAK voznik, tudi če je mlad, polni proračun.

- Najprej je treba naredit izpit (davki)
- potem je treba kupit avto (davki)
- potem je treba avto zavarovat (davki)
- potem je treba avto tankat (davki+trošarine)
- potem je treba avto vzdrževat (davki)

Najbrž sem še kaj pozabil, ampak saj razumeš kaj sem mislil povedat, ne?

Nazadnje urejeno:

Medo

Fizikalc
24. jul 2007
2.935
0
36
46
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

petica je bila od fotra

Bojda je lagal
tongue-1.gif

Citat:
Apparently AmericanM5 had not been entirely truthful in his postings. The M5 belonged not to him, but instead to his father