Ravnokar je hišo zapustil Etisov serviser. V hišo je vstopil pred 5 minutami, odšraufal 3 vijake s pralnega stroja, snel in nazaj pritrdil jermen, jaz sem naložil perilo v stroj, da sva obtežila boben, nato je prižgal stroj, ugotovil, da je jermenica premalo zategnjena in se zato jermen vrti v prazno, jermenico je (ker ni imel nobenega imbus ključa) po kavbojsko zategnil s pomčjo šraufencigra in kladiva in zapustil stanovanje s 40€ v žepu (13,35 za prevoz, 20 za delo + davek).
Če dovolite, se grem zdj izpisat s faxa in odpret servis pralnih strojev Pralko-Budalko s.p.
ps: da ne bo pomote, nikakor ne kritiziram serviserja (razen njegovega pomanjkanja orodja), je bil prijazen in ustrežljiv, mi je povedal, kje naj dobim nov jermen, kako ga zamenjam itd. Ampak Etisove cene storitev...
očitno mora usekat po tarifi eno delovno uro, ne glede na to, kako dolga je
Če dovolite, se grem zdj izpisat s faxa in odpret servis pralnih strojev Pralko-Budalko s.p.
ps: da ne bo pomote, nikakor ne kritiziram serviserja (razen njegovega pomanjkanja orodja), je bil prijazen in ustrežljiv, mi je povedal, kje naj dobim nov jermen, kako ga zamenjam itd. Ampak Etisove cene storitev...
Nazadnje urejeno: