3. vseslovenska vstaja in shod Zbora za republiko

Car

POSTman
4. avg 2007
8.497
1.657
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
na isti dan in na isti lokaciji!!!!
bonk.gif
Vir
Pa dober, a hoče ta krete.n od človeka, diktatorski vodja krdela poslušnih ovc, še pred svojim dokončnim propadom sprožiti državljansko vojno in do konca skregati ljudi!?
uf-1.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
39
Willie Lynch Syndrome

Ko bodo ljudje spoznali, spregledali, da smo vsi enaki, vsi isto plačujemo pa čeprav je nekdo svojega idola volil dobrih 20 let in nima prav nič od tega. Kot, da se bojijo zapostaviti zase, spremeniti mnenje o svojem idolu. Pride čas, ko je treba zamenjat ljudi, tudi vas je nekdo zamenjal, mati je bila zamenjana s partnerjem, tvoje službeno mesto je zamenjal nekdo drug, še staro hišo je zamenjala nova hiša ali stanovanje, rojstni kraj oz. kraj odraščanja je bil tudi zamenjan. Skratka, poudarit hočem, da so ljudje dali skozi še take osebne, čustvene spremembe ampak pri politikih pa dejansko vztrajajo pa čeprav nimajo nič od tega.

2CV

Pripravnik
16. avg 2012
505
12
18
Težko se spomniš kaj bolj podlega, kot tale provokacija. Ampak zakaj me to ne preseneti? Dejansko so pripravljeni zato, da bi ostali na osblasti žrtvovati kri lastnega naroda. Nimam besed !!

nacek

Guru
13. okt 2012
2.936
572
113
In sedaj bodo Janševiki protestirali proti čemu? Proti ljudstvu? Protestirajo proti temu da je ljudstvo proti Janši?

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Kaj je pa v tem podlega?

Prepričan sem celo, da je Zbor za republiko dogodek prijavil. Če bi se oni drugi držali zakonodaje in bi svoje proteste prijavili UE Zboru za republiko nebi pustila na istem kraju ob istem času organizirati česarkoli.

O krvi pa že zelo dolgo govorijo skrajni levičarji, ki se skrivajo tudi za protesti tako, da na napačne kažeš s prstom. Poglej malo intervju onega Sanjina Jašarja (nekoga, ki ga država financira non stop... on, dvoličnež, se pa pritožuje).

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Jansisticni verniki zlepa ne dajo miru, deluje na drzavljansko vojno, ce nisi nas te bomo napadal z vsemi topovi.
IN TEJ DRHALI NAJ BI DOPUSTIL, DA NAM VLADA, LJUDJE BOZJI??!

kot Severna Koreja in Hitlerjev sistem skupaj...

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.231
2.834
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Kaj je pa v tem podlega?

Prepričan sem celo, da je Zbor za republiko dogodek prijavil. Če bi se oni drugi držali zakonodaje in bi svoje proteste prijavili UE Zboru za republiko nebi pustila na istem kraju ob istem času organizirati česarkoli.

O krvi pa že zelo dolgo govorijo skrajni levičarji, ki se skrivajo tudi za protesti tako, da na napačne kažeš s prstom. Poglej malo intervju onega Sanjina Jašarja (nekoga, ki ga država financira non stop... on, dvoličnež, se pa pritožuje).

Ma dej bluziš! Če ti je Janša tako všeč si ga vzemi domov pa ga futrej! Jaz ga ne mislim nikoli več!

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Mi ni. Ga nisem volil in ga tudi v bodoče ne bom.
Je pa resno vprašanje kako lahko nekdo, ki se namerava nekje dobiti (protestirati), pa ne postopa po zakonu, pritožuje proti nekomu, ki postopa po zakonu in se namerava nekje dobiti.

In koga bi moral Zbor za republiko vprašati kje in kdaj se lahko dobijo?
Meni je logično, da se dopoldan dobijo na dan, ko so ljudje prosti. Vam ni?

A zato, ker je nekdo preko facebooka rekel, da se bo isti le pet ur kasneje dobil, bi oni morali kaj? Se klanjati?

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.767
6.161
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Jansisticni verniki zlepa ne dajo miru, deluje na drzavljansko vojno, ce nisi nas te bomo napadal z vsemi topovi.
IN TEJ DRHALI NAJ BI DOPUSTIL, DA NAM VLADA, LJUDJE BOZJI??!

kot Severna Koreja in Hitlerjev sistem skupaj...

bonk.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
To je sistem sturmabtailung in šucštafl - smo že imeli priliko spoznat delovanje tega načina. Ni se obneslo.
Tudi Janši se ne bo.
Najprej bodo dobili po pički SA, pol pa še SS.
cheer.gif

In Janša bo s šljivo na uču na TV vekal, kako ga noben ne mara, pa njegovih jurišnikov tudi ne.
evil.gif

Mam že tri z nažga konca na spisku.
evil.gif

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Je pa resno vprašanje kako lahko nekdo, ki se namerava nekje dobiti (protestirati), pa ne postopa po zakonu, pritožuje proti nekomu, ki postopa po zakonu in se namerava nekje dobiti.

A zato, ker je nekdo preko facebooka rekel, da se bo isti le pet ur kasneje dobil, bi oni morali kaj? Se klanjati?

To kar ti pravis je cisto sprenevedanje in iskanje izgovorov.

Pa se to:
" S svojim bojem se upiramo umetni delitvi naroda na leve in desne. Janšev shod je nov poskus poglabljanja tega umetnega konflikta. Še enkrat poudarjamo, da ljudsko gibanje ni gibanje levih proti desnim, ampak je gibanje naroda proti klientelizmu, korupciji in napačni ter nevarni politiki tako levih kot desnih slovenskih političnih elit. "

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
To je sistem sturmabtailung in šucštafl - smo že imeli priliko spoznat delovanje tega načina. Ni se obneslo.
Tudi Janši se ne bo.
cheer.gif

In Janša bo s šljivo na uču na TV vekal, kako ga noben ne mara, pa njegovih jurišnikov tudi ne.
evil.gif

evil.gif

Se imaš ti za normalnega?

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Tudi Janši se ne bo.
cheer.gif

evil.gif

evil.gif

Se imaš ti za normalnega?
Če je Janša normalen, sem tudi jaz.
smile-1.gif

Jaz samo v grobem povzemam njegov modus operandi.
smirk-1.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Citat:
Uporabnik tis pravi:

To kar ti pravis je cisto sprenevedanje in iskanje izgovorov.

Pa se to:
" S svojim bojem se upiramo umetni delitvi naroda na leve in desne. Janšev shod je nov poskus poglabljanja tega umetnega konflikta. Še enkrat poudarjamo, da ljudsko gibanje ni gibanje levih proti desnim, ampak je gibanje naroda proti klientelizmu, korupciji in napačni ter nevarni politiki tako levih kot desnih slovenskih političnih elit. "

Zakaj citiraš LE ENO TOČKO s spletne strani cuvar.si? Poglej celoto, kjer odkrito lažejo.

Drugače pa v mojem prispevku ni sprenevedanja. Že dolgo se ve, kdo so organizatorji protestov. Le ti se še vedno skrivajo in do sedaj niti enega shoda niso prijavili skladno z zakonom.

Zbor za republiko ga pač je.

Če govorimo o pravni državi, če se protestniki derejo, da se zavzemajo za pravno državo ... potem naj se tudi držijo zakonov. Drugače je celotno njihovo delovanje dvolično in nikakor ni vredno zaupanja. Ko se človek dere "SMO ZA PRAVNO DRŽAVO", zraven pa razlaga, kako se jim ni treba držati določenih zakonov... lol . Takim kljukcem eni sledijo?

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.231
2.834
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:

Pa se to:

Očitno nima smisla! Debilni slovenceljni tega nikoli ne bodo dojeli ampak bodo stalno, kot pokorne ovčke navijali za levo ali pa desno stran s tem pa sami sebi delajo največjo škodo in lažje delo za vso politično zalego.