25.6.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
A je res treba pomazati s spreji celo Ljubljano za novo "vstajniško" bedasto akcijo, ki se je bo udeležilo največ 150 ljudi?
10.gif

Jedem jim sonce, res, prokleta banda lenuharjev. Naj pometajo ceste, več bo koristi od njih - čeprav težko, ker so še za to nesposobni.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
No ja, boljše vseeno kot napisi ''Google Chemtrails'', kjer ni nobenega haska
tongue-1.gif

Me zanima na koliko bo morala narast brezposelnost, da se bodo ponovili protesti kot za Kanglerjev odstop. Zgleda MB še ni dosegel tiste kritične številke.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Naslednjič bo tudi kaj gorelo
cheer.gif

To ni blo še nič vse skup.

ko se bo vse razprodalo in ne bo več kreditov... potem pa šele bo
bonk.gif

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Reši nas lahko mogoče edino, da dobimo kak ''dinar vbogajme'' od odprodaje državnih firm in z njim uspemo dočakat konec recesije. Ampak ko bo prišla naslednja in ne bo nobene rezerve, bo pa pestro...

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Sem že v drugi temi napisal, da je izkupiček od prodaje tistih 15 firm samo pol od tistega kar na leto damo samo za penzije.

V najboljšem primeru
hysterical-1.gif

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
To je res ja, firmo prodaš enkrat in je gotovo. Ampak jebiga, če bo ravno to dovolj, da počakamo na konec recesije...

Skrbi me edino, da se bo pri nas recesija končala 2 leti za ostalimi, tako kot se je tudi začela 2 leti kasneje kot v ZDA
tongue-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Kakšne recesije... to je samo dejansko stanje par intersparjev pa par hoferjev je ostalo od "slovenskega" gospodarstva.

Si prebral kje, da so kje odprli kakšno firmo v zadnjem času?

Kdo bo v tem bananistanu ulagal, če se vsi menijo s figo v žepu. Čehi so nas sedaj z BDP-jem prehitel, pa ziher nimajo takih napihnjenih plač kot so tukaj. Da se komu zdi 1800€ za zdravnika malo.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
No ja, boljše vseeno kot napisi ''Google Chemtrails'', kjer ni nobenega haska
tongue-1.gif
Saj od tega tudi ne bo prav nobenega haska. Mi gre na živce, da sem na 50 metrih stranske ulice videl vsaj 10 grafitov. Najbolje bo, ko bodo začeli risati po novih fasadah in prometnih znakih. Saj ga najebemo orenk pri naših politikih, ampak da daš grafitarjem, pardon, vstajnikom oblast, to je pa konec sveta.

Zetor

Pripravnik
6. apr 2010
451
2
16
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Kakšne recesije... to je samo dejansko stanje par intersparjev pa par hoferjev je ostalo od "slovenskega" gospodarstva.
Pozabil si da nam je ostalo tudi par km kao nikoli dokoncanega cestnega kriza in najdrazjih in obenem najslabsih avtocest na svetu, kje so 3 akterji te miliardne lopovscine vemo vsi.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik krava pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
obenem najslabsih avtocest na svetu
Lagati ni lepo veš
cheer.gif
Tudi meni se naše avtoceste zdijo precej v redu.

No, pustimo mastne lobije zadaj, če so bile že drage, avtoceste vsaj niso slabe. Ko se pelješ iz Dunaja, ti kar odleže, ko prideš v Slovenijo
cool-1.gif

Vsaj ne zaspiš, ko se luknjam izogibaš
cheer.gif

Tukaj, bi bilo tudi treba..... da eni dobivajo vseeno plačo, da imamo take ceste.

Potalat
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno: