24kur mrhovinarji

Matic78

Pripravnik
19. jun 2011
231
1
18
Na 24 kur so objavili posnetek, kjer oče vrže 7 letnega otroka iz 11 nadstropja. Mislim ti res niso normalni, na račun smrti otroka si nabijjajo klike
uf-1.gif

Linka nalašč nisem objavil tu gor, da ne bojo še dodatno dobili klike. Ali je objavljanje takih posnetkov kakor koli kaznivo in se lahko kaznuje, predvidevam, da ne. Kakorkoli mislim, da je prav, da opozori na mrhovinarstvo. To je res že presega
vse meje. !!!
10.gif

Nazadnje urejeno:

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.448
5.030
113
Citat:
Uporabnik Matic78 pravi:
Na 24 kur so objavili posnetek, kjer oče vrže 7 letnega otroka iz 11 nadstropja. Mislim ti res niso normalni, na račun smrti otroka si nabijjajo klike
uf-1.gif

Linka nalašč nisem objavil tu gor, da ne bojo še dodatno dobili klike. Ali je objavljanje takih posnetkov kakor koli kaznivo in se lahko kaznuje, predvidevam, da ne. Kakorkoli mislim, da je prav, da opozori na mrhovinarstvo. To je res že presega
vse meje. !!!
10.gif

Vse za gledanost, si pa sto objavo zagotovo spodbudil večji del Alter populacije, da so šli še oni gledat posnetek,
ko si ga bodo ogledali, se bodo pa zgražali, kako morejo to objavit...
bonk.gif

Sam si ga pogledal?

Matic78

Pripravnik
19. jun 2011
231
1
18
Ne nisem, sem samo slišal za njega. Sem pa videl povezavo na glavni strani. Je pa res da so ga sedaj verjetno zaradi besnih komentarjev umaknili oz. skrili nekam bol zadaj.
Se zavedam, da bo marsikdo hotel videt posnetek samo vseeno se mi to ne zdi več normalno.
stupid-1.gif

Nazadnje urejeno:

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.840
141
63
Je mogoče posnetek varnostne kamere?
V vsakem primeru, ne glede na vir pa ta posnetek ne sodi na splet neke "resne
17758-icon_confused.gif

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.142
319
83
Jaz vedno za en teden ne obiščem spletne strani, ki me natenge s kakim bombastičnim naslovom, not pa potem čist ena x vsebina.

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.559
292
83
Dejansko je šlo za posnetek iz nadzorne kamere dvorišča. Je posneto vse od prihoda očeta in sina v blok do prihoda reševalcev in črnih vreč. Skratka bolano da dajo to na naslovnico.
13.gif

P.S.: mi je žal da sem to pogledal, ker mi je zamorilo celo jutro.
bonk.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.622
3.988
113
glavno pa da si pogledal... in 24ur se lepo zahvaljuje Maticu za reklamo.

B81

22. jul 2007
37.854
11.083
113
KSZ

Sem enkrat komentiral Srpski film in Human centipede in dejal, da tisti, ki film zrežira, scenarist in gledalef, ki pogleda, ni čisto zdrav v glavi. No ni blo menda nobenega pritrdilnega odgovora.

Zgleda, da so take stvari normalne za pogledat
bonk.gif

Pa ne rečt, eno je film, drugo pa realnost. Ko gledaš film, si na pol "noter", pogledaš ga, ker te zanima.... Fookjeno
bonk.gif

Enih stvari pač ne bi smeli dat na splet in v dvorane.

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.077
490
83
tam ko se terc po tori rola
Ljudje smo takšni, da pogledamo.... čeprav že vnaprej vemo, da se nam bo želodec obračal in srh spreletaval. Zakaj, ne vem. Srbski film sem preletel, čeprav sem že na prvi pogled vedel za strašne prizore... Pa oni kitajski film o norem znanstveniku, pa Sodomo in Gomoro. Kaj je z nami...?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.121
1.279
113
42
Neki je realnost neki je pa film ap igrice lol. Prej bi rekel da je tisti ki to dvoje izenačuje fukjen.

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Jaz sem pogledal posnetek v času, ko so ga imeli še pripopanega v članku pa omogočene komentarje ... Bolano do konca. Ne rečem, zaradi mene lahko pišejo podrobnosti kako so koga zaklali, ne rabijo pa tega prikazovati v videu.

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Take stvari objavijo zato, ker fooknjen folk to potem gleda. Šele ko bomo "potrošniki" spremenili svoje navade bodo sledili mediji.

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
smile-1.gif

Joške cenzurirajo ... kar je glavno. Tudi jaz rad ne vidim jošk, rajši gledam te umore, ki jih prikazujejo.
tongue-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Chief_Wiggum pravi:
Take stvari objavijo zato, ker fooknjen folk to potem gleda. Šele ko bomo "potrošniki" spremenili svoje navade bodo sledili mediji.
ne-ne-1.gif
js že ne bom navad spreminjal, kr sanjajte.....
sn si ravno srpski film dol potegnu, prej sem se ga vedno na daleč izognil ko sn mislu da je kr tak neki, zdaj ga pa morn videt
cheer.gif

pod kaj moram pa iskat tistga norga kitajca ko je zgoraj omenjen?......pa Sodoma in Gomora je polni naslov?, ker najdem samo neki iz 62leta, koker sem na hitro gledal.
...grem se zaj naslajat nad srbskim filmom
cool-1.gif
upam da je res svinjski in me niste nasrali.

vandrovec

Pripravnik
19. jan 2014
672
12
18
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Kaj pa je to kaj takšnega? takšno je življenje, kaj bi si zatiskali oči.
cool-1.gif

Itaq.

Po tejle so recimo posneli film:

200px-The_Falling_Man.jpg

Za tole je fotograf dobil Pulitzerjevo nagrado:

vulture_waiting_for_the_child_to_die.jpg

Potem ko so ga spomnili, da bi lahko pomagal otroku, namesto slikal, se je fental...

itd..

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik EmptyHead pravi:
Jaz sem pogledal posnetek v času, ko so ga imeli še pripopanega v članku pa omogočene komentarje ... Bolano do konca. Ne rečem, zaradi mene lahko pišejo podrobnosti kako so koga zaklali, ne rabijo pa tega prikazovati v videu.
hja torej ko eni pišejo nek "življenjepis" nekega tišlarja in dajo veliko krvavih zgodbic noter je v redu ko pa nekdo to pokaže pa ni v redu? zanimivo...