Ok Nexen verjamem da ni slab, pa Hilfy, Hifly ali kaj je ze? Si preprican je da to solidna guma?V tej dimenziji se kupuje nexen, hillfly in podobne, ki so itak tako dobre kot top firme. Ne seri z michelin. Kje imas pa denar za normalno gumo.
Ok Nexen verjamem da ni slab, pa Hilfy, Hifly ali kaj je ze? Si preprican je da to solidna guma?
Dober izbor edino zna ti jih lepo žret, javi kako bo kaj obraba... kater model si vzel? SC3 ali SC5...?
Ne ne, avtorja teme sprašujem katere Continentalke je kupil, Sport Contact 3 ali 5... kajti koliko gledam so večinoma te v ponudbi. Kolega je imel ene, ne vem katere, mu pa jih je požrlo kot maslo, držijo pa menda tako kot treba...Lani spomladi sem vzel N’Fera SU1 XL v dimenziji 245/45 R19 ... in takrat je bila cena 110€ za kos... Sem pa avto pred kratkim prodal in sem jih dal zraven... tako da ne bom mogel napisati, kako je z obrabo... Kot sem ze napisal, sem opazil edino visjo porabo goriva...
Gledam da je ta model tudi v moji dimenziji 255 40 19 100Y relativno ugoden, cca. 110€ kos. Morda v naslednjih letih testiram...Lani spomladi sem vzel N’Fera SU1 XL v dimenziji 245/45 R19 ... in takrat je bila cena 110€ za kos... Sem pa avto pred kratkim prodal in sem jih dal zraven... tako da ne bom mogel napisati, kako je z obrabo... Kot sem ze napisal, sem opazil edino visjo porabo goriva...