nekupujem telefona ampak dlančnik
zdaj mam yakumo delta 300, in bom menjal predvsem zarad tega ker hočem vgrajen wifi. zdaj mam pač sd wifi, kar pa me moti, ker mi med srfanjem ostane samo še vgrajen spomin. naslednji kaj bom kupil bo samo HP in nič drugega. sicer sem nekaj gledal wtek 9100, sam mi je procesor hudo hudo hudo švoh (na papirju) v praksi nevem.
dlančnik pa uporablam predvsemv šoli, msn, net, umes ko čakam kake filme, pa zapiski. zato mi je 9100 zlo všeč zaadi tipkovnice.
no občasno laufa tudi navi na njem.
uglavnem na slabše kot je ta yakumo negrem, konec koncev tudi bolšega nerabim, ker je ta dovol zmogljiv za vse kaj rabim, sam pač moti me wifi ki ga ni.
nekaj sem gledal hx 4700 hp-je so dokaj ugodni že, pa potem rx 1950 z nosilcem za avto in gps-om in pa 2190.
4700 sem videl da se da nadgradit na wm5 in tut neki neuradni romi so ki so kao ful izbolšali delovanje, vga resolucija ipd, sam sem ap na kar nekaj forumih zasledil da naj nebi bil višek kvalitete.
2190 je nek srednj, 1950 pa čist low end dlančnik, ki bi v bistvu zadovoljil moje potrebe.
za qtek 9100 pa nevem kak tisti procesor zmore navi in to v praksi, če zmore vse to ok in če ma prihodnost, da bo podpiral TT6 in pa novi miomap potem bi bla vbistvu še najbolša naložba, ker se lahko še telefona znebim.
torej kaj kupit
aja naj nebo govora o drugih qtekih ki nimajo tipkovnice (ker je zaslon premali za software tipkanje) in o dlančnikih ki niso HP
aja če ma kdo kaj primernega in mu manka GPS lahko nardimo menjavo.