1300 načrtovanje poti

signalist

Zelenc'
15. dec 2013
3
0
1
Pozdravljeni. ne vem, če sem ravno zadel temo, ampak vseeno. Sam sem glede uporabe navigacije, lahko bi rekel, laik. Vidim pa, da ste na forumu nekateri popolni strokovnjaki za garmine zato bi za vas imel eno vprašanje. Iz mapsource-a bi rad prenesel načrtovano pot v garmin 1300. Ali je to sploh možno? Ko načrtovano pot pošljem v napravo jo sicer pošlje, vendar ne vem kam. V garminu potem nikjer ne najdem te poti. Prosil bi za pomoč, če se da z enostavno razlago. Pa brez zamere, če je to že kje objavljeno.

I

Izbrisan uporabnik #488

Uradno tvoja naprava ne podpira uvoza rute, poglej si specifikacije na netu.

signalist

Zelenc'
15. dec 2013
3
0
1
Načrtovalnik poti = rdeč križec
frown-1.gif
. Pa je možna dodelava, predelava ali kar koli že ali pride v poštev samo zamenjava celotne naprave za drugo? Če je slednje, za katero in seveda za tej primerno ceno?

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.077
5.652
113
Ce bos menjal napravo zarad tega..mas ugodne 2405 modele

Mato82

Pripravnik
3. jul 2008
34
0
6
Imam problem z 1300 modelom. Zdaj sem naložil gor novo mapo 2014.40 pa nove posodobitve in mi ne dela vredu, nonstop mi napiše cannot install the downloaded instalation file. Remove unneeded files from the device, and run webupdater again. Drugi problem pa je še da ga ne vidim v raziskovalcu oz. ne vidim map na napravi samo mape kartice. Kako ga ponovno naložiti ali celega izbrisati npr. firmware?

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Na napravi poišči zip datoteke in gupdate.gcd in jih izbriši.
Napravo odklopi od Pc in jo nazaj priklopi in zaženi webupdater in posodobi in bi moralo biti Ok.

Kaj sedaj ne vidiš naprave ali SD?

Vzami ven SD kartico in ga priklopi na Pc in boš videl, če ti ga bo povezalo ali ne.

Če ti ga ne bo videlo bo potrebno uporabit paket iz teme za popravit Garmin.

Mato82

Pripravnik
3. jul 2008
34
0
6
Sem dal kartico ven pa isto ne pokaže map od naprave. sem gledal pa nisem našel teme za popravit garmin. mi lahko prosim kak link daš, hvala

Kamele0N

23. jul 2008
42.077
5.652
113
Da mogoce on ne misli skritih map?

Pa tist ko das v skritem menuju MTP settingse?

Smer

Pripravnik
4. maj 2009
75
11
8
Kranj
Ne vem, če paše to sem, ampak drugje ne najdem podobne teme, seveda, pa načrtujem pot. V glavnem Garmin 265 z zemljevidom NT 2014.30 in AR4.20, mi ne najde v Dobu pri Domžalah ulice: Ulica Mirana Jarca, niti če namesto Doba vpišem Domžale. Mi pa najde ta naslov Adria TOPO 2.41, vendar mi izračuna pot iz Kranja na naslov 41,2 km (verjetno me pelje čez Medvode v Ljubljano - ugibam). Če še kdo ne najde te poti, bom potem prijavil, kot napako. Hvala za odgovor.

Kamele0N

23. jul 2008
42.077
5.652
113
TOPO karta ni rutabilna...ok ma nekaj cest...provizoricnih ki pa so prekinjene zato te pelje okol riti v....
smile-1.gif

Moj predlog:

Posodobi karte na NT2014.40 (ne NTU
ne-ne-1.gif
)
Adrio mas custommade by altercrew AR 4.21
smile-1.gif

Poslji zs ce ti ne bo slo
predvsem pa uporabljaj samo eno karto na 1x!!!