13.12 Dance Back In Time Party @ Planet Tuš MB!

planet_tus

Zelenc'
27. nov 2008
11
0
1

Disco Bowling Planeta Tuš Maribor predstavlja;

PRVI DANCE BACK IN TIME PARTY!!!

Ledeni Simon aka Sid Templer, DJ Nik, Lady Aysha, Martini in Planet Tuš predstavljajo ter vabijo na prvi dance back in time party! Vstopnine ni ter podaljšan delovni čas, vsaj do pete ure zjutraj!

Vljudno vabljeni!

B81

22. jul 2007
37.005
10.535
113
Lepo ste si to zmislili
grin1.gif

Končno.

planet_tus

Zelenc'
27. nov 2008
11
0
1
Tako je. Brand ki ga Simony postavil v Sansari, se bo sedaj z istimi akterji dogajal na disco bowlingu Planeta Tuš Maribor, le da je zaradi določenih razlogov spremenjeno ime tega partya oz. branda. Lahko pa seveda tudi v bodoče pričakujemo pestro dogajanje v Planetu, saj se je ekipa ki je zadolžena za glasbo oz. glasbene prireditve malce rekonstruktirala, tako da se nam tudi v bodoče obeta marsikaj zanimivega.

Lep Pozdrav.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Če se bo le dalo priem....zadnič sem bil kr enkrat na blef tam .....se mi zdi da je bil celo tisti petek za halloween...pa je blo ful folka tam, razni lokali naokoli pa napol oz da ne rečem čist prazni...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
No zdaj pa še "edini pravi DJV party" v Samsari 12.12. 2008 z Master D-jem
smile-1.gif
pravkar slišal na radiu.

Edit: na zadnjega..... žal to je realnost nočnega življenja v mb. Ga praktično ni, razen če si rad med hillbillyi na Ribičiji
cry12bpy.gif

B81

22. jul 2007
37.005
10.535
113
Čudno. Samsara je malo pozno začela oglaševati tole...da ni ki zaradi Tuša?

Spet si bom mogo v ponedeljek 15-ega dopust vzet
grin1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Čisto verjetno. tisto kaj sem napisal v narekovajih je v reklami bilo posebej poudarjeno, tako da bo 99% to odgovor na tuševo potezo. Če sem iskren, BMK, se bo šlo k obema. Če ni faušije je za vse dosti
smile-1.gif

B81

22. jul 2007
37.005
10.535
113
Ampak deejay voice animation teama pa ne bo v samsari, bodo verjetno v tušu.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Vem ja, ampak kak lahko potem uporabljajo v Samsari ime DJV back in time party, mi pa ni jasno. Brand je v lasti Simonija ne? On pa ne dela več v Samsari.

B81

22. jul 2007
37.005
10.535
113
DJV ja, animation team ne....poznam kelnarja v samsari, pa tudi ne ve, kaj so meli s simonijem...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Saj ni skrivnost, piše na misterdeejay.com v eni temi da je z Belno mlajšim precej težko za delati in ga pač sposobni ljudje prej kot slej zapustijo, kljub obljubam o zelo dobri plači, Simoni a.k.a Sid Templer& Co. pač niso bili nobena izjema. je pa že ob odhodu napovedal da kjerkoli bo, bodo dalje oni izpeljevali te vrste zabav.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Muzika je bla kot pričakovano ful vredi......ampak vzdušja nekega pa ni blo....
crazy1.gif

To je keri vido....kak so se rezali vuni pred vhodom....??? Sn šel ravno mimo pa vido.....tako je blo da nisi vedel kdo se s kom tepe
smile-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Ob keri uri? Jaz sem okrog pol 11 prišo pa so že te mlečnozobci mišice kazali. Hvalabogu jih noter niso spuščali. Sicer pa vzdušja tu nikoli ni moglo biti, če je to neki klinčev bowling plac, to more bit v diskoteki prav, pa tudi folk je neki zblojen, stoji pa gleda, ****** domov jeote. Sicer pa se je vseeno pokazalo da ljudi to privlači in da majo poln kufer nekega forsiranja popa in podobne štance ki jo lahko poslušaš cele dneve na kateremkoli komercialnem radiu. Običajno je v takem skoraj prazno, kelnarjev več kot obiskovalcev
bonk.gif

Alexx me je pocukal za rokav...... upam da je že pri sebi
smile-1.gif

B81

22. jul 2007
37.005
10.535
113
V Tušu v Celju je malo drugače. no, enkrat sem bil tam v petek ali soboto pa je bilo prav fino, ljudje plesali, kot bi jim kdo streljal pod noge
grin1.gif

Kake tri tedne nazaj, ko je bil Kreslin, je bilo tudi čisto polno v Mb in vzdušje je bilo odlično.
Ljudje se morjo navadit, še vedno po večini hodijo tja ljudje, ki bi se radi nekaj na veliko pogovarjali (od katerih nimaš nič, samo stol zasede), namesto pili.
Ve kdo, kako je bilo v petek v Samsari? polno ili prazno?

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Alexx me je pocukal za rokav...... upam da je že pri sebi
smile-1.gif

...ce sem pa neko vino tako pil, da me je na bed fuknilo... Jaz sem ze ob 11ih mel puno kapo.je pa ql muzika bla,yucatan pac.nostalgija.samo frocovja je pa blo prevec.to niti njihova muzika ni!
pa na [censored] mi gre ker neke frajere oz. fighterje picijo

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Ja točno to, pa naj kafetkajo lepo čez dan, pol pa prideš zvečer v tuša pa ko da bi prišo ob 2 popoldne v holmesa ko pač malo bolj na glas dajo radio city.

@alexx: ja nekaj je blo mladine, samo glede na to kolk je je blo zunaj je je bilo not še malo, hvalabogu. Vseeno pa je polovica folka delovala kot da se je zgubla
smile-1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Točno tako, lokal je vegetiral skoraj 3 leta tako da je treba dati ljudem nekaj časa da se privadijo na spremembe. So pa tudi "normalne" sobote iz vikenda v vikend vedno bolj polne.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
samo frocovja je pa blo prevec.to niti njihova muzika ni!

To tudi mene vedno znova preseneča koliko ljudi (mlajših seveda) ki v življenju niso bili v yucatanu pride na tak "back in time" party.