12 V napajalnik za Nuvija

yurer

Zelenc'
22. apr 2008
29
0
1
Obišči stran
Pozdravljeni.

Kot prvo vas prosim, da me ne linčate če je slučajno tema že kje odprta ampak po enodbevnem brskanju je včeraj nisem nikjer zasledil.

Imam vprašanje oz. problem. Originalni napajalec za Nuvija 255w je doživel poškodbo oz. se pokrovček napajalnika ob potegu iz avtomobilske utičnice odklopi. Poškodovan je notranji navoj ohišja. Ker se mi ni dalo več kot toliko ukvarjat sem iz kitajskih spletnih trgovin naročil novega za katerega je pisalo, da je primeren za Nuvija 255w.
Problem pa je sledeč. Ko priklopim v avtomobilu napajalec v utičnivo in ga povežem za Nuvijem mi garmin zažene animacijo povezovanja kot, da bi slednjega pripravljal na branje naprave na računalniku. Jaz potrebujem pa, da mi ob polnjenju takoj omogoča upravljanje navigacije.

Kaj mi je storiti.

Hvala za odgovore.

lp

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
mah to je samo fora v izhodni moči napajalnika, pri katerih je Garmin zelo občutljiv. To sem sam nazadnje spoznal, ko sem ravno 255-ko nekaj testiral v avtu in nisem imel zraven orig. polnilca. Sprobal sem vsaj 5 različnih polnilcev ostalih navigacij, ki se mi vlačijo po predalu, pa mu noben ni pasal - vedno mi je šel v USB povezavo. Šele ko sem dobil v roke originalnega, se je normalno odzval.
stupid-1.gif

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Glede na opisano poškodbo se da original polnilec brez problema popravit.