Prosim brez zamere, kar bom napisal, marsikdo se z mano ne bo strinjal. Vsak svobodno nakupuje, ampak jaz menim, da sta Lidl in Hofer trgovini bolj za tiste ljudi, k nimajo ravno najboljših plač/pokojnin. Sem v teh letih veliko različnih izdelkov kupil, rekel sem si ajd probam in vidim in lahko rečem, da ima Mercator, če odštejem tisto njihovo blagovno znamko praktično vso robo zelo dobro, okusna samo cene so pa v tem primeru bistveno višje.
Feferoni iz Lidla/Hoferja so sladki, zadnjič sem v njih našel las
tud paprika
Čokoladni prah-kakav v Lidlu je čist mem z okusom, res zanič
Testenine imajo ves čas sam 2-3 vrste te so mi še nekak vredu
Sladoled bolj mi deluje cukr, v Mercatorju tisti dražji je boljši.
Menim, da se večina ljudi tolaži s tem, da je Mercator zelo slab, Lidl/Hofer pa odlični trgovini, seveda vidiš folk k se pripelje z avtom za 10-20.000 evrov na Lidlov park plac
Tud Lidlovi neprehrambeni izdelki se hitro pokvarjo, kupil ponev po parih mesecih že v smeteh, kupil dežne škornje so mi razpadl v 3 mesecih, kupil v Hoferju neko elektro zadevo crkne po parih mesecih, v Šparu kupil dežne škornje držal 1 leto.
Jogurte pa tko ne kupujem.
Nekaj izdelkov je identičnih po vseh trgovinah a teh je malo gre vrjetno le za vabo kupcev.
Brez zamere
, ampak tko tole je ne rabimo prov posebne trgovine za revne, ker jih že mamo Lidl/Hofer itak pa je pri nas vsaj 1/4 prebivalstva revnega.
Feferoni iz Lidla/Hoferja so sladki, zadnjič sem v njih našel las
Čokoladni prah-kakav v Lidlu je čist mem z okusom, res zanič
Testenine imajo ves čas sam 2-3 vrste te so mi še nekak vredu
Sladoled bolj mi deluje cukr, v Mercatorju tisti dražji je boljši.
Menim, da se večina ljudi tolaži s tem, da je Mercator zelo slab, Lidl/Hofer pa odlični trgovini, seveda vidiš folk k se pripelje z avtom za 10-20.000 evrov na Lidlov park plac
Tud Lidlovi neprehrambeni izdelki se hitro pokvarjo, kupil ponev po parih mesecih že v smeteh, kupil dežne škornje so mi razpadl v 3 mesecih, kupil v Hoferju neko elektro zadevo crkne po parih mesecih, v Šparu kupil dežne škornje držal 1 leto.
Jogurte pa tko ne kupujem.
Nekaj izdelkov je identičnih po vseh trgovinah a teh je malo gre vrjetno le za vabo kupcev.
Brez zamere